Hogy segítsek az unokahugomnak? Az anyja nem foglalkozik vele, csak magával törődik.
szia! ez nehéz helyzet. nekem az anyósom ilyen,vagy még rosszabb is... nem részletezném, novellát tudnék írni róla. és valójában nem sok mindent tudsz tenni,hacsak magad mellé nem veszed a gyereket. azt meg persze úgy sem engedné meg!
azért sok sikert,ha próbálkoznál,én már évek óta feladtam... :S
ez szörnyű
nem tudom mit tehetnél, de kitartást hozzá
Hogyhogy mit? Hívd el nálatok, vagy menj te hozzájuk, beszélgessetek. Normálisan meg lehet fogalmazni, hogy a pasik váltogatása nem helyes, jobb a komoly kapcsolat, le fogják nézni, stb. (nehogy az anyjától tanuljon)
Rá kéne szólni az anyjára, azzal is beszélni kéne. a hús is drága, sőt még drágább, a gyümölcsöt még mindig jobban meg tudják venni, vegyenek húsokból kevesebbet, több gyümölcsöt, zöldséget.
Szerintem próbálj meg beszélni a testvéreddel, és ráébreszteni hogy így nem lehet élni, ha már vállalt egy gyereket. Továbbá édesanyáddal, hogy próbáljon meg hatást gyakorolni rá, vagy ha nem megy akkor figyeljetek még jobban a kislányra. Sajnos ő nem tehet arról a helyzetről amibe belekeveredett.
Ha minden kötél szakad, én is azt tudom mondani hogy próbáld meg magadhoz venni a kislányt,(ha van rá lehetőséged), ha más nem csak egy rövidebb ideig. Hátha ezzel a testvéred is ráébred mi is a helyes, ha meg nem, akkor legalább a leányzóval tettél jót.
Nehéz helyzet ez mindenkire nézve. Ha az anyja nem változik meg, akkor a kislányra kell összpontosítani.
Sok kitartást és türelmet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!