Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Véletlen megláttam az eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlen megláttam az eljegyzési gyűrűt. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Párommal a hétvégén leszünk egy éve együtt,együtt is lakunk már és valami nagyon nagy meglepetést emleget már egy hónapja az évfordulónkra.Nem is sejtettem,mi lehet az,míg tegnap a munkás ruháit ki nem szedtem a táskájából.Mielőtt bárki támadna,nem kutattam,szimplán mindig én mosok és eddig is belenyúltam a ruhái miatt a táskájába. Szóval megtaláltam a gyűrűt,szép dobozban,stb. De most akkor hogy lepődjek meg a hétvégén,ha egyszer már tudom,mi a meglepetés? Mert sajnos elég rossz színész vagyok,de azt sem akarom,hogy azt gondolja,hogy nem örülök. Ti mit tennétek?

2012. okt. 19. 11:16
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Egyébként még a korábbi hozzászólásokra reagálva. Az a nő, aki szeretne esküvőt, vágyik az eljegyzésre, az ne mondja már nekem, hogy nem nézte volna meg a dobozt. Ha meglátsz egy gyűrűsdobozt, akkor egyértelműen tudod mi az, és nem hiszem el, hogy nem nézed meg... Aki azt mondja dehogy, sose, az hazudik. Persze így meggondolva, lehet tényleg jobb ha nem nyitod ki, mert ha már tudsz a lánykérés tervéről, akkor legalább maga a gyűrű legyen meglepetés és akkor a "meglepődés" is valós lesz, de abban a pillanatban ez az utolsó dolog amire gondol az ember. Szóval nincs ebben semmi szégyenletes..

Egyébként, ez a dolog olyan, hogy hiába tudsz róla, abban a pillanatban mindent elfelejtesz és úgy meglepődsz, mintha nem is tudtál volna róla. Mint ahogy ez meg is történt. :)

2012. okt. 24. 11:45
 42/42 A kérdező kommentje:
Utolsó! Először is köszönöm a gratulációt! Másodszor pedig igazad van! És nem is szégyenkezem!Akkor abban a pillanatban győzött a női kíváncsiságom,de abban a pillanatban,mikor megkérte a kezem,meg azt sem tudtam,hogy sírjak,vagy nevessek,úgyhogy volt mind a kettő :D!
2012. okt. 24. 13:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!