Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Véletlen megláttam az eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlen megláttam az eljegyzési gyűrűt. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Párommal a hétvégén leszünk egy éve együtt,együtt is lakunk már és valami nagyon nagy meglepetést emleget már egy hónapja az évfordulónkra.Nem is sejtettem,mi lehet az,míg tegnap a munkás ruháit ki nem szedtem a táskájából.Mielőtt bárki támadna,nem kutattam,szimplán mindig én mosok és eddig is belenyúltam a ruhái miatt a táskájába. Szóval megtaláltam a gyűrűt,szép dobozban,stb. De most akkor hogy lepődjek meg a hétvégén,ha egyszer már tudom,mi a meglepetés? Mert sajnos elég rossz színész vagyok,de azt sem akarom,hogy azt gondolja,hogy nem örülök. Ti mit tennétek?

2012. okt. 19. 11:16
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
21%
Magaddal szúrtál ki,hogy megnézted.Nem kell szégyenkezned,elég büntetés ez így is.Reménykedj,hogy olyan lesz a hangulat,hogy tényleg meghatódsz,különben nagy csalódást fogsz okozni neki azzal,ha rájön,hogy már tudtál mindent.
2012. okt. 19. 11:32
 12/42 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékomban elrontani,és mivel örülök a dolognak így menni fog az öröm,nem fogyi vagyok,de kösz,hogy annak néztek! Tudtam,hogy itt is csak az ítélkezés fog menni,mert a többség még soha életében nem volt kíváncsi és nem hibázott!
2012. okt. 19. 11:33
 13/42 A kérdező kommentje:
Amúgy ha a dobozt látom csak meg akkoris leszűröm,hogy nem egy tábla csoki van belerejtve...Arról,hogy nem dugta el jobban nem én tehetek szerintem.De lehet,hogy nem kéne mosnom sem,és akkor nem érnének meglepetések... :P
2012. okt. 19. 11:34
 14/42 anonim ***** válasza:
49%
Abban a dobozban lehet fülbevaló vagy karkötő és egyéb ékszer is.A doboz csak doboz.Volt,hogy kis ékszerdobozba tettem bele két félbehajtott színházjegyet és úgy adtam át.A megtévesztés volt a lényeg,hogy annál nagyobb legyen az öröm.Te kinyitottad,így megvan a bizonyosság.Ha nem teszed,még meglenne benned a kétely,vajon biztosan az-e.
2012. okt. 19. 11:44
 15/42 A kérdező kommentje:
Hát nyilván de az én páromat én ismerem és tudom,hogy a gyűrűs dobozban nem bonbon van hanem gyűrű...de ezen vitázhatnánk még,csak felesleges.
2012. okt. 19. 11:46
 16/42 anonim ***** válasza:
47%
Ha ő is ennyire ismer,akkor nehéz dolgod lesz az évfordulón.
2012. okt. 19. 11:48
 17/42 anonim ***** válasza:
72%
Ilyen hülye válaszokat, hogy minek nyitotta ki. Én ha nem nyitottam volna ki is 100%-ig biztos lennék benne, hogy gyűrű. Feltehetőleg ha ilyen komoly a kapcsolatuk, hogy eljegyzés következik, akkor ismeri annyira a saját párját, hogy venne-e neki csak úgy egy karkötőt, vagy fülbevalót. Én ismerem az enyémet: soha nem venne. Így a dobozban csak gyűrű lehetne, ezek után már mindegy lenne, hogy kinyitom-e, vagy sem, akkor sem lepődnék meg a dolgon. Kérdező, a nyakába ugrás szerintem is egy jó dolog, hisz addig nem láthatja az arcod. Utána pedig már csak mosolyogni kell jó nagyokat, de gondolom ez magától is jönni fog, hiába nem lesz meglepetés, azért mégiscsak menyasszony leszel abban a pillanatban, ami szerintem meg fog mosolyogtatni és őszinte örömöt rajzol az arcodra, nem kell aggódnod. (Persze már ha te is akarod ezt az eljegyzést.) Ha nagyon tartasz tőle, hogy megbántod, akkor zárkózz be egy fél órára a fürdőbe, és gyakorold a tükör előtt az óriási meglepődést... :) De amúgy ő sokkal jobban fog izgulni, mint gondolnád, és eszébe sem jut majd az arcvonásaidat elemezni.
2012. okt. 19. 13:01
 18/42 anonim ***** válasza:
47%
Ne agyalj ezen szerintem. Próbálkozhatsz előre a "meglepődéssel", de szerintem fölösleges. Amikor majd elmondja ténylegesen, hogy mit szeretne és nem elképzeled, hanem hallod tőle úgyis meg fogsz hatódni és ezt nem kell eljátszanod (gondolom). Amúgy (persze nem ismerem a párod)az sem biztos, hogy ő nem lesz -e jobban zavarban, mint te és a végén nem motyogni fogtok csak mindketten. Nem minden eljegyzés olyan, mint a filmekben, vacsival, meg hihhetetlen romantikával a levegőben. :)
2012. okt. 19. 13:03
 19/42 A kérdező kommentje:
13:01! :) Köszi,hogy nem "csesztél" le! Hát persze,hogy akarom és igen,az én páromat ismerem annyira,hogy tudjam mire készül :).Menni fog a meglepődés is gyakorlás nélkül,mert nagyon örülök,bár lehetett volna meglepetés is,de hát így alakult.Nem baj :)!
2012. okt. 19. 13:05
 20/42 A kérdező kommentje:
Hát ha érdekel valakit majd vasárnap után megírom,mi volt :)!
2012. okt. 19. 13:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!