Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlen megláttam az eljegyzési gyűrűt. Most mit csináljak?
Szerintem sem kell gyakorolni.
Én tudtam hogy az esküvőm lesz és mégis egész nap úgy vigyorogtam mint a tejbetök. Mert boldog voltam és még most is úgy vigyorgok ha rágondolok.
És szerintem te is így leszel a gyűrű dologgal. Majd jön magától.Az hogy láttad magát a gyűrűt az csak egy dolog, tudod hogy néz ki, jó esetben jó e a méret, de az hogy mit mond , hogyan azt nem. És nem érzed még most igazán amit akkor fogsz.
Hogy én mit tennék? Alig várnám már a dolgot.
Hát ez nagyon aranyos történet :) Ami megtörtént megtörtént, ezen már nem tudsz változtatni, szerintem felesleges gyakorolnod a meglepődést, hiszen ha igazán szeretnéd te is az eljegyzést akkor minden rendben fog menni és mosoly lesz az arcodon tuti :)
Én várom, hogy megírd mi történt végül!!! Sok boldogságot nektek! :)
Véleményem szerint, ha már Nagyon Nagy Meglepetésről beszélt egyébként is sejtetted az eljegyzést szval am sem lett volna 100%ig meglepetés mert vhol már sejtetted.
Egyébként nem hinném, hogy ha vkit megkérnek akkor a gyűrű láttán hatódik meg ... (legalább is nálam nem igy volt) hanem azon ahogyan megkérik. Szal amit a párod mondani fog, ahogyan mondani fogja az lesz a lényeg. A gyűrű csak egy 'kelléke'. Szal sztem nem kell semmit gyakorolnod. Jönni fog magától. És amikor az újjadra húzza hidd el az a pillanatot azt az érzés Soha nem fogod elfelejteni. Szal ne aggódj. Sok Sikert! Gratulálok :)
Jó, de akkor már ne hagyd abba a nyaggatást, mert feltűnő lesz neki.
Sok boldogságot!! :)
ugye visszaraktad a ruhákat a táskába???
aaz is jó rekació ha a szád elé teszed a kezed ilyen meglepődésszerüen és lecsukod a szemed ..aztán meg kezdj el ugrálni és borulj a nyakába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!