Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Véletlen megláttam az eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlen megláttam az eljegyzési gyűrűt. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Párommal a hétvégén leszünk egy éve együtt,együtt is lakunk már és valami nagyon nagy meglepetést emleget már egy hónapja az évfordulónkra.Nem is sejtettem,mi lehet az,míg tegnap a munkás ruháit ki nem szedtem a táskájából.Mielőtt bárki támadna,nem kutattam,szimplán mindig én mosok és eddig is belenyúltam a ruhái miatt a táskájába. Szóval megtaláltam a gyűrűt,szép dobozban,stb. De most akkor hogy lepődjek meg a hétvégén,ha egyszer már tudom,mi a meglepetés? Mert sajnos elég rossz színész vagyok,de azt sem akarom,hogy azt gondolja,hogy nem örülök. Ti mit tennétek?

2012. okt. 19. 11:16
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Hát persze,én nem fogok azért színészkedni,úgyis örülök pedig még meg sem kért hát ha majd elrebegi hogy mit is szeretne :)! Utolsó,szerintem tök jó dolog az,ha úgy történik meg ez az esemény ,hogy meglepi ,persze előtte lehet beszélgetni róla de a konkrét időpont lehet meglepi :)!
2012. okt. 19. 18:28
 32/42 anonim ***** válasza:
49%
Majd írd meg, mi volt! :-D
2012. okt. 20. 08:22
 33/42 A kérdező kommentje:
Gyönyörű volt!!! :)
2012. okt. 22. 19:43
 34/42 anonim ***** válasza:
54%
Na hogy volt???részletesebben!!!???:)
2012. okt. 22. 22:04
 35/42 A kérdező kommentje:
Hát azt tudtam,hogy este 8-ra kell menni a meglepi helyszínére,de hogy hova azt nem.Így mikor elindultunk kocsival,bekötötte a szemem.Kb fél óra autókázás után kinyithattam a szemem és egy nagyon gyönyörű /nem puccos inkább ilyen kis családias/ étterem előtt voltunk. Bementünk és már ott állt a pincér és tudta is,hogy kik vagyunk,már mutatta is a két személyre fogalt asztalt gyertyával.Leültünk és megkaptuk az étlapot.Persze nekem egy görcs volt a gyomrom úgyhogy esélyét sem láttam,hogy meg bírjak enni egy fél disznót,így végül csak előételt kértem,de miközben még válogattuk,mit együnk,nem találtam azt a lapot ahol az italok vannak és a párom az asztal felett átnyújtotta az ő étlapját hogy nézzem meg azon .Aztán mikor visszaadtam neki akkor láttam,hogy ott a dobozka az asztal közepén,ezalatt a pár másodperc alatt csempészte oda míg át nyújtotta meg visszaadtam az étlapját :). Mondom neki,mi ez? Hát nyissam ki.Mondom jó.Kinyitottam és benne volt a gyűrű.De komolyan mondom úgy meglepődtem,de nem tudom,mért,csak vigyorogtam és kérdeztem,mintha nem tudtam volna,mert nem volt egyértelmű nyilván :),hogy mért kapok gyűrűt? Erre kivette a kezemből és a szemembe nézett és megkérdezte,hogy leszek-e a felesége? Én meg persze elbőgtem magam és igent mondtam és a nyakába ugrottam.A a másik asztaltársaság,meg a pincér meg kb hülyének néztek,hogy mit sírok,mi a bajom :D! De nagyon jó volt tényleg! Úgyhogy minden jól sült el végül :)!
2012. okt. 23. 11:23
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez csúcs :D Gratulálok :D Sok boldogságot :D
2012. okt. 23. 12:49
 37/42 anonim ***** válasza:
Gratulálok nektek. Sok Boldogságoooot :)))
2012. okt. 23. 12:59
 38/42 A kérdező kommentje:
Köszi-köszi :)!Aranyosak vagytok,tényleg :)!
2012. okt. 23. 13:12
 39/42 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, hogy minden jól ment! Sok Boldogságot nektek! :)
2012. okt. 23. 15:14
 40/42 A kérdező kommentje:
Köszi :)!
2012. okt. 23. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!