Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mekkora presztízst jelent,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora presztízst jelent, huszonéves pasinak 40-es nőt fogni?

Figyelt kérdés

Nem alkalmilag, hanem hosszútávra. Joggal lehet rá büszke?

Illetve 40-es nők, ti büszkék lennétek 20-as párotokra?

2012. okt. 15. 14:19
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
szerintem nem a büszkeségről van szó. nekem is volt fiatalabb férfi az életemben, de csak 6 évvel. már ez is túl nagy korkülönbség volt sajnos, pedig én romantikus vagyok, és hiszek a csodákban. sajnos nem nagyon működik az ilyesmi, pedig jó lenne. én többet már nem kockáztatnék meg egy ilyen kapcsolatot, az ilyesmiben mindig az idősebb fél sérül jobban. 2 olyan párt azért ismerek, ahol kb. 20 év a korkülönbség a nő javára, és évek óta boldogok. szerintem nem törődnek mások véleményével. ha köztük minden rendben van, akkor nem is kell. de nem hiszem, hogy "zsákmánynak" tekintik a másikat, és presztízskérdésnek gondolnák a dolgot. tényleg szeretik egymást valószínűleg.
2012. nov. 1. 11:50
 32/33 anonim ***** válasza:

presztízs, ne nevettess

20 éves vagyok, és tiszta ciki lenne egy 40 évessel bárhol megjelenni... méghogy presztízs, ne nevettess

2012. nov. 1. 13:52
 33/33 anonim ***** válasza:

Végigolvasva a válaszokat eléggé sértőnek gondolom sok esetben,amiket írtatok kedves válaszadók.

Optimális esetben mindenki előbb ,vagy utóbb 40-es nő vagy férfi lesz.Tapasztalt,érett....stb.Nem gondolom,hogy azt jelenti,hogy egy turkálós rongyhoz kellene hasonlítani pusztán azért mert más életszakaszban van.

40-es nő vagyok és évek óta élek párommal,aki lényegesen fiatalabb nálam.

A kapcsolatot természetesen Ő kezdeményezte,nem én.

Szerelem?

Hát igen.

Együtt élünk és dolgozunk külföldön.Családot szeretnénk alapítani,amiért teszünk is nem keveset.

Az,hogy két ember miért van együtt az kizárólag rájuk tartozik.

A kérdező talán rosszul fogalazott ezzel a presztizs dologgal,de azt érzem,hogy büszke a párjára.Tőlünk csak megerősítést kért.

Semmiképp nem ócsárolást,bár az egyszerűbb nyílván.

A trabant jelzőt meg konkrétan ki kérem magamnak nőtársaim nevében.A tisztelt Urak is tükörbe nézhetnének néha.Lenne csodálkozás.

Ja a páromnak pont az a baja a saját korosztályábal,mint egy korábbi fórumozónak.Elvenni akarnak,hozzá tenni nem.Sajnos ez tény.Egész más manapság a mentalitás.

Így jártunk.Mindannyian.

Ja még valami.Amikor párt kerestem anno,a korosztályom nem keresett,kizárólag a fiatalok.

2012. nov. 12. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!