Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora presztízst jelent, huszonéves pasinak 40-es nőt fogni?
Nem alkalmilag, hanem hosszútávra. Joggal lehet rá büszke?
Illetve 40-es nők, ti büszkék lennétek 20-as párotokra?
presztízs, ne nevettess
20 éves vagyok, és tiszta ciki lenne egy 40 évessel bárhol megjelenni... méghogy presztízs, ne nevettess
Végigolvasva a válaszokat eléggé sértőnek gondolom sok esetben,amiket írtatok kedves válaszadók.
Optimális esetben mindenki előbb ,vagy utóbb 40-es nő vagy férfi lesz.Tapasztalt,érett....stb.Nem gondolom,hogy azt jelenti,hogy egy turkálós rongyhoz kellene hasonlítani pusztán azért mert más életszakaszban van.
40-es nő vagyok és évek óta élek párommal,aki lényegesen fiatalabb nálam.
A kapcsolatot természetesen Ő kezdeményezte,nem én.
Szerelem?
Hát igen.
Együtt élünk és dolgozunk külföldön.Családot szeretnénk alapítani,amiért teszünk is nem keveset.
Az,hogy két ember miért van együtt az kizárólag rájuk tartozik.
A kérdező talán rosszul fogalazott ezzel a presztizs dologgal,de azt érzem,hogy büszke a párjára.Tőlünk csak megerősítést kért.
Semmiképp nem ócsárolást,bár az egyszerűbb nyílván.
A trabant jelzőt meg konkrétan ki kérem magamnak nőtársaim nevében.A tisztelt Urak is tükörbe nézhetnének néha.Lenne csodálkozás.
Ja a páromnak pont az a baja a saját korosztályábal,mint egy korábbi fórumozónak.Elvenni akarnak,hozzá tenni nem.Sajnos ez tény.Egész más manapság a mentalitás.
Így jártunk.Mindannyian.
Ja még valami.Amikor párt kerestem anno,a korosztályom nem keresett,kizárólag a fiatalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!