Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mekkora presztízst jelent,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora presztízst jelent, huszonéves pasinak 40-es nőt fogni?

Figyelt kérdés

Nem alkalmilag, hanem hosszútávra. Joggal lehet rá büszke?

Illetve 40-es nők, ti büszkék lennétek 20-as párotokra?

2012. okt. 15. 14:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Kérdező! Szándékodban áll elmondani, hogy szerinted ebben mi a presztízs, vagy mehetek a dolgomra? Tűkön ülök :D
2012. okt. 15. 15:52
 22/33 anonim ***** válasza:

Menj dolgodra....

Ő sem tudja. Mekkora presztis ?

Semekkora..

2012. okt. 15. 16:35
 23/33 anonim ***** válasza:
46%

semekkorát

ez a 40es nőnek presztízs, én cikinek érezném

20f

2012. okt. 15. 17:34
 24/33 anonim ***** válasza:
68%

Presztízs? Miért, azt akarod hogy a nő tartson ki, az ő munkája, ismerettsége által emelkedj a fellegekbe?

Na most jönnek majd a lepontozók...

de szerintem ez beteges. hogy a huszon1-2 éves fiúkák anyjuk-korú nőket hajtanak, míg a 40-es pasik tizenéves lánykákat.

egyre aberráltabb ez a világ.

aztán a normális lelkületű 20 éves lányok, akikhez egy fiatal illene, itt teszik fel a kérdést hogy miért a 70-esek jönnek oda hozzájuk.

a mai fiatal csajok nem akarnak dolgozni? honnan veszed? ja, hogy a kacsaszájú, műcs.csű plázacicák nem... nahát... és mellettük kik nem veszik észre a többi szép, aranyos, suliba járó vagy dolgozó lányt?

hát az ilyenek

és rájuk is joggal lehetne mondani hogy nem akarnak dolgozni, mert hát anyuci kiteszi őket otthonról, hát keresnek egy másik 40-est aki tartsa majd el őket.

mert könnyebb beleülni a jóba

akkor milyen jogon kritizálnak mást?

amúgy meg, biztos az a legtöbb 40-es nő álma, hogy az ágyban béna, tapasztalatlan, önző, szinte még kiforratlan egyéniségű pályakezdő mamlaszt dédelgesse...

biztos vannak ilyenek is, de nem hiszem hogy ez a jellemző.

és 20 év múlva ha ő lesz 40? az a nő is öregszik, már 60 lesz... és ha meg is csináltat ezt-azt, hát hogy néz ki egy ráncos öregasszony feszes műcicikkel a még szinte pelyhesállú, babaképű pasija mellett?

mert a nők, amúgy is hamarabb öregszenek

2012. okt. 15. 17:37
 25/33 anonim ***** válasza:
Ez mekkora sz@r márXDMintha egy törpe összejönne egy két méteres asszonysággal.XD
2012. okt. 15. 18:55
 26/33 anonim ***** válasza:
90%
Aki meg a presztízs miatt jön össze valakivel,az egy FÉREG.
2012. okt. 15. 18:55
 27/33 anonim ***** válasza:
38%

Kb. annyira lehet nagy "presztízs", mint egy lepukkant Trabiban ülni. Hisz a Trabant vezetője is szívesebben vezetne egy Mercedest.

Hogy maradjak az előző hasonlatomnál, láttam én már boldog Trabant vezetőt és boldogtalan Mercedes tulajdonost is...

Kinek mi!

(remélem érthető volt a hasonlat) És nem mások okoskodó/rosszindulatú véleményére adsz.

2012. okt. 15. 19:20
 28/33 anonim ***** válasza:
29%

A pasinak biztos nagy ügy egy ilyen nő, mivel egy 40 éves nőt szinte lehetetlen rávenni, hogy lefeküdjön egy kisfiúval. Mivel a nők álma mindig a hasonló korú, érett és tapasztalt férfi...ez van. Az ilyen felvarrt, vén tinilánynak öltözött banyák, akik nem tudják elfogadni a korukat- nos, ők szednek fel szexre ilyen kisfiúkat. De ez ritka.

30N

2012. okt. 17. 00:29
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó jól megírtad. Engem jól kinéző negyvenest lepontozott, mert leírtam, hogy hánynék ha fiam korú srác hozzám érne.

Undorító elképzelni sem tudom, hogy írhat itt szerelemről ilyen korkülönbséggel. Fel sem merülhet egy egészséges női agyban ilyen irányú érzelem vagy gondolat sem. Mindig azt gondolnám megbecstelenítem a "gyereket".

2012. okt. 17. 21:08
 30/33 anonim ***** válasza:
41%

Az a vicc jutott eszembe, amikor a 40es nő bemutatkozik, hogy:

Wanda vagyok.

A -raccsolós- fiatalember válasza:

Még ha csak "vanda" lennél, de "öveg" is vagy!!

2012. okt. 20. 06:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!