Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora presztízst jelent, huszonéves pasinak 40-es nőt fogni?
Nem alkalmilag, hanem hosszútávra. Joggal lehet rá büszke?
Illetve 40-es nők, ti büszkék lennétek 20-as párotokra?
Az egyik unokatesóm pont ilyen. Biztos egzisztenciával rendelkező 32 éves, jóképű, csinos pasi. A nője 46!!!! Presztízs? Büszkeség? Öregebb és csúnyább, mint az anyja az a nő! Ettől a nőtől akar gyereket!
A srác azzal magyarázza, hogy kedveli az idősebb hölgyeket, mert a fiatal nők nem akarnak megdolgozni semmiért, beleülnének a készbe, menjenek mindenhova kocsival, a srác vigye plázába, étterembe, ide-oda, de dolgozni már nem akarnak. A negyvenesnek meg nem gond a nyolc óra meló után a háztartás lerendezése mindenféle hiszti nélkül.
A negyvenes asszony biztos büszke, hogy fiatal pasit fogott, bár nem tudom, mennyire viselném jól, ha a párom baráti köre és családja csak egy "vén k...a"-ként emlegetne és utálna.
14:57 vagyok, azt elfejetettem leírni, hogy a negyvenes hölgy mellett átlag 2-3 fiatalkát is futtat, csak úgy. (Egy korábbi kapcsolatában a hölgyemény ötvenes volt, a lányával is kavart anyuci mellett.)
Szóval, azért nem őszinte ott az a szerelem. :)
De az idősebbnek (konkrétan neked) ugyanazok az igényei, mint a huszonéveseknek.
idézet tőled:
"nem a Pán Péter szindrómás huszonévesekre gondolok, hanem akinek rendes állása van, megteremtett egzisztenciája, kinézetre is dögös pasi és úgyszint. biztos kapcsolatot akar."
Nem vagy különb a Deákné vásznánál...
15:07 Ez nem így van, mert nekem nem ugyanazok az igényeim. Én nem pályázok senkinek a lakására, kocsijára, ezekkel én is rendelkezem. De fiatalabb pasival se tudnék úgy kapcsolatot elképzelni, ahol csak én dolgozok, ő meg csak a buli meg a haverok orrba-szájba.
Szerencsére létezik rendes, dolgos és hűséges, aki nem tart mellettem még szeretőt is.
20 év korkülönbség ellenére is létezhet szerelem.
"20 év korkülönbség ellenére is létezhet szerelem."
Hát persze, de a kérdés nem ez volt. Hanem a büszkeség. Párt találni jó dolog, de nem hiszem, hogy nagyobb teljesítmény lenne ilyen vagy olyan korút meghódítani. Egyáltalán, miért kéne, hogy ez egyfajta teljesítmény legyen, amire büszkék lehetünk? Most akkor legyek büszke, hogy a pasim 34 én meg 27? Büszke vagyok rá, ha siekre van valamiben, ha elismerik, ő is büszke rám, ha elérek valamit, de nem a koromra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!