Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves anyukák! Tervezett...

Huszonéves anyukák! Tervezett volt a gyerek vagy csak jött?

Figyelt kérdés
Házasságba vagy élettársi kapcsolatba vállalátok? Hány évesek voltatok ti, illetve a párotok? Milyen anyagi háttér volt mögöttetek?
2012. okt. 1. 09:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
60%

17 voltam amikor jött a baba párom 23. (tudom le leszek pontozva)Nem volt tervezett.19 voltam mikor jött a második,tervezett volt.Több gyerköt nem akarunk.

anyagi hátterünk,az elsö 4 hónapban szülöknél laktunk majd megvettük a házunkat amibe kb 3 hónapot éltünk,mivel a párom külföldön dolgozott dolgozik ide költöztünk.Éllettársi kapcsolatban élünk.

2012. okt. 1. 09:52
 2/26 anonim ***** válasza:
75%
Tervezett volt, élettársi kapcsolatban vagyunk, én 26 éves vagyok a párom 32 éves. Albérletben élünk, van egy hitelmentes autónk, és megtakarításunk kb. 3.5 M ft.
2012. okt. 1. 09:53
 3/26 anonim ***** válasza:
49%
Szia én 18 évesen mentem férjhez, 19 évesen szültem az első kislányt, 20 évesen a második kislányt, anyagi hátterünk rendezett az is volt, saját teher mentes ház, bár igaz most eladtuk az első házunkat mert pici lett nekünk, és vettünk egy jóval nagyobbat tágasabbat, a két kislányunk nevére, hitelünk nincs! A férjem 34 éves volt. Boldog kiegyensúlyozott házasságban élünk, és tervezünk még babát, egy kisfiút!
2012. okt. 1. 09:53
 4/26 anonim ***** válasza:
59%
Házasságban tervezett, 2 diplomát szereztem és utána még dolgoztam majdnem 3 évet. Lakásunk és autónk nincs, de sok a megtakarításunk, illetve befektetésünk, elég jól keresünk. Férjem is diplomás, mellette van még 3 OKJs végzettsége, most idegen nyelvet tanul. Én pedig a harmadik diplomámra készülök. Azt hiszem, hogy nem felelőtlenség, folyamatosan képezzük magunkat, valószínűleg nem leszünk munka nélkül (hiányszakmában dolgozunk), egyre többet keresünk. Nekem az éves fizetésemelés még GYES alatt is jár.
2012. okt. 1. 09:56
 5/26 anonim ***** válasza:
66%
Én vagyok az előző tervezett volt, mind a két baba!
2012. okt. 1. 09:56
 6/26 anonim ***** válasza:
77%

első baba nem volt tervezett én 22 férjem 25

második baba tervezett volt én 25 férjem 28

2012. okt. 1. 09:59
 7/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Még annyit kérdeznék, mennyi ideje voltatok együtt a párotokkal, mikor így vagy úgy jött a baba?
2012. okt. 1. 10:09
 8/26 anonim ***** válasza:
71%
Az elsőnél 25 éves voltam, a párom 28. Akkor már 6 éve voltunk együtt, ebből 4,5 évet együtt is laktunk. 1 évet albérletben, majd vettünk házat (hitel), mindkettőnknek volt munkája, viszonylag jól is kerestünk, de még nem terveztünk babát, csak kb. 5 év múlva. Terhes lettem, megtartottuk, és vállaltunk egy másodikat is. 14 hónap a korkülönbség közöttük. Nekünk jó volt így, hogy egyszerre "lement" a két gyerek, utána visszamentem dolgozni. Egyébként sokáig egyke lett volna, és azt nem akartuk, mivel mindkettőnknek van testvére. Majd később akarunk még egyet.
2012. okt. 1. 10:16
 9/26 anonim ***** válasza:
61%
Viszonylag rövid ideje, pontosan megírom, igaz már 12 éve házasok vagyunk, de 10 hónap után jött a baba, de már házasságba, 1 év korkülönbséggel a másik baba, én épp csak nagykorú voltam, és 7 éves a pici a harmadik(fiú) férjem 10 évvel idősebb!
2012. okt. 1. 10:22
 10/26 anonim ***** válasza:
60%

Én most várom első gyermekemet, nem vagyunk házasok, a barátom 42 éves. Nem terveztük, tabletta mellett érthetetlen módon terhes lettem, ezért sem akartam először megtartani, de féltem, hogy ha most elvetetem, talán 10 évig, vagy soha nem tudok többé teherbe esni. Borzalmasan félek, mert nem tudom, hogy milyen lesz a közős jövőnk, vagy lesz-e egyáltalán. Anyagi háttér..én dolgozom, most tettem le második diplomámat, van egy normális házam, félretett pénzem, ő tanít, neki van egy lakása.

26/N

2012. okt. 1. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!