Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves anyukák! Tervezett...

Huszonéves anyukák! Tervezett volt a gyerek vagy csak jött?

Figyelt kérdés
Házasságba vagy élettársi kapcsolatba vállalátok? Hány évesek voltatok ti, illetve a párotok? Milyen anyagi háttér volt mögöttetek?
2012. okt. 1. 09:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
59%
1 kislányunk van, és tervezett baba volt, 10 hónapja voltunk együtt amikor úgy éreztük, hogy akarjuk. Akkor voltam 23 éves, a férjem 25 éves, és akkor még csak élettársak voltunk. Anyagi háttér annyi volt, hogy volt egy kis garzonunk Pesten, és egy hiteles autónk. Megtakarítás, egyebek semmi, csak a munkahelyeink, bár a férjem az átlagnál jobban keresett már akkor is. Nem százezreket, de a nettó 170.000-et hazahozta.
2012. okt. 1. 13:43
 22/26 anonim ***** válasza:
70%
még csak tervben van a baba. Ha minden jól megy, én 26, párom 34 lesz zaz első baba érkezésekor. A másodikat 2 évvel utána tervezzük. Most vagyunk együtt 5 éve és 4 hónapja, 4 hónapos házasok vagyunk.
2012. okt. 1. 15:56
 23/26 anonim ***** válasza:
91%
23 évesen estem teherbe,nem tervezett volt,ő is velem egyidős.Albérlet,hitelmentes autó,megtakarítás,szóval nem szűkölködtünk.A baba már házasságba született,de akkor döntöttük el,h esküszünk,mikor kiderült állapotos vagyok,akkor 3éve éltünk együtt.
2012. okt. 1. 21:09
 24/26 anonim ***** válasza:
De most tényleg? Ki pontozza le a válaszokat, és miért? Akkor legalább írja le, hogy szerinte mi lenne a "helyes" válasz!
2012. okt. 2. 08:14
 25/26 A kérdező kommentje:
Hát én is csak lesek, mi ez a lepontozás jóformán minden válasznál. Nem tudom, milyen szisztéma alapján pontozgat vagy pontozgatnak az illetők. Ennyire felháborító a kérdés?
2012. okt. 2. 10:01
 26/26 anonim válasza:
Nem terveztük, behordták a legyek.
2012. okt. 15. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!