Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megtaláltam a gyűrűt a zsebébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam a gyűrűt a zsebében, De nem akarok hozzámenni.!?

Figyelt kérdés
Nem akarom megbántani. De nem akarok igent mondani. Tùl fiatalok vagyunk még ehhez. Viszont félek, ha nem mondok igent tönremegy a kapcsolatunk. most mit tegyek? 18/l
2012. okt. 10. 01:30
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
köszönjük szépen :))
2012. okt. 10. 21:48
 42/53 anonim ***** válasza:
37%

Nem olvastam el a válaszokat. Nekem ez kissé kamu-szagúnak tűnik,bocs.

Az elvileg idén érettségiző kislány nála vagy hat évvel idősebb barátja 5 éves együttjarás után(wtf 13-19??) és egy év együttélés(17 éves korodban,11. osztályban költöztél el otthonról?? Nem jársz/jártál suliba?) életed szerelme megkéri a kezed. Mindezt úgy,hogy eszed ágában sincs még hozzámenni és csak azért bólintottál rá, mert nem akartad megbántani, meg izgi dolog menyasszonynak lenni.

Nekem ez kamunak tűnik. Mintha egy kislány itt ábrándozna.

20N

2012. okt. 11. 00:28
 43/53 A kérdező kommentje:
A koltozes mas dolgok miatt is volt... Csaladi problemak, es egyeb ugyek. 14 voltam o-19 volt mikor mi osszejottunk. Olvasd el a valaszokat. Sok mindent leirtam. Kamu-szagu.? Fura. . . A parom es en letezunk es ez a szituacio is. 19 leszek par het mulva. Szakmat tanultam gimiben. Most dolgozom. Sajnos nem mindenkinek sikerult ugy az elet mint masoknak, de szerintem nincs tokeletes elet... Ha tudni szeretned a koltozes a szuleim miatt tortent, apukam beteg.alkoholista. Es tortentek bantalmazasok a csaladban. Ha meg mindig kamunak hiszel szolj nyugodtan, valaszolok barmire! Apropo elnezest az ekezetekert, csak telefonrol vagyok!
2012. okt. 11. 01:41
 44/53 anonim ***** válasza:
54%

A vőlegénynek gratulálok,

A menyasszonynak sok boldogságot kívánok..!!!!!!

2012. okt. 11. 04:09
 45/53 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonjuk.!!!
2012. okt. 11. 11:03
 46/53 anonim ***** válasza:
29%

Legyetek nagyon boldogok,gratulálok!:)

A rossz indulatú megjegyzésekkel ne foglalkozz,nem érdemes.

2012. okt. 11. 11:14
 47/53 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonjuk.:)) es ugylesz.;) irigyseg...
2012. okt. 11. 17:41
 48/53 anonim ***** válasza:
58%

Leányzó! :)

Nem irigy vagyok,csak sok kérdés merült fel,amit később meg is válaszoltál. Nekem gyanús volt-és még mindig az- ez a nagy "pont megtaláltam,pont másnap kért meg,pont 5 kerek éve vagyunk együtt és pont egy éve élünk is együtt. 13 évesen jöttünk össze,mikor ő 19 volt,ő nem pedofil(szerk: de bizony!) és akár élete végéig várt volna rám és ő volt az,aki elhozott a rémes szülői háztól". Nekem ez kissé meseszerű,és nem azért,mert irigy lennék.:)

Ha valóban úgy van minden,ahogy leírtad,nincs is miért irigyelnelek- ha pedig mégsem.. Nos,akkor az élénk fantáziád miatt tenném. :)

2012. okt. 11. 21:21
 49/53 A kérdező kommentje:

Senki nem mondta h pont akkor pont ekkor.;) korulbelulre vettem az odoket. Igazan nincs mit irigyelni igazad van de en most boldogabb vagyok mint barmikor maskor! es msot szamomra ez a fontos.:)Megegyszer nem 13 19 hanem 14+19 es nem pedofil elso sorban nem eroltette h legyen koztunk valami! Vartunk par evet mig komolyra fordithattuk volna az

ugyeinket! Most itt tartunk, mi boldogok vagyunk, nem vagyok mar gyerek, van fantaziam mas teren talan.. .;) senkinek nem kivanom az en eletemet de ez h most nekem sikerult ha valakinek nem tetszik hagyja meg maganaaak.:)

2012. okt. 12. 03:50
 50/53 anonim ***** válasza:
23%

Mit gonoszkodtok már ???

Miért találta volna ki???

Sok boldogságot!!!!

Ne foglalkozz velük....:) irigyek..:))

Ne engedd,hogy pesszimista emberek elvegyék az örömöd...:)

2012. okt. 12. 03:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!