Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam a gyűrűt a zsebében, De nem akarok hozzámenni.!?
Figyelt kérdés
Nem akarom megbántani. De nem akarok igent mondani. Tùl fiatalok vagyunk még ehhez. Viszont félek, ha nem mondok igent tönremegy a kapcsolatunk. most mit tegyek? 18/l2012. okt. 10. 01:30
31/53 anonim válasza:
Így már már... a 13-19 erősen meredeknek tűnt, és illegális is, csak ezért csodálkoztam.
32/53 anonim válasza:
Majd írd meg,hogy szabad-e már gratulálni.;-)
33/53 A kérdező kommentje:
Hat igen...meredek is volt.:D rendben megirom ide majd h mi volt.:))
2012. okt. 10. 11:51
34/53 anonim válasza:
ha tud várni az esküvővel is akkor miért ne!?
35/53 anonim válasza:
nem gáz, ha igent mondasz neki, ez valóban csak egy ígéret. :)
37/53 A kérdező kommentje:
Megtörtént a leánykérés.:)))
2012. okt. 10. 20:06
39/53 A kérdező kommentje:
köszönjük szépen.:) az esküvőset megértette.:)és talán pár év múlva lesz.:)
2012. okt. 10. 20:27
40/53 anonim válasza:
Szia!!
Én is majdnem ugyanígy voltam mint te, csak nem találtam meg a gyűrűt. Elfogadtam én is, megbeszéltük, hogy az esküvővel azért még várunk pár évet. Ennek már majdnem egy éve és még mindig nagyon nagyon szeretem:))
Szóval Gratuláloook.:)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!