Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam a gyűrűt a zsebében, De nem akarok hozzámenni.!?
Koszonom szepen mindenkinek. Es elore is bobi az ekezetekert csak telorol vagyok. Nacszoval este hazajott es kerte h vegyem ki a jobb zsebebol a telefont. De a balba nyultam bele veletlen. Megtalaltam a gyonyoru kis diszesdobozt es kinyitottam, egyszeruen meseszep az a gyuru. Nekem szanta mert belevolt graviroztatva a nevunk. Nagyon szeretjuk egymast. Lassan 5 eve vagyunk egyutt ebbol 1 evet mar osszekoltozessel huztunk le.igazabol aludtam ra... Szerintetek nagy gaz lenne ha igent mondanek neki HA megkerne a kezem? Vegulis tenyleg ez csak egy igeret es nem rogton az
eskuvo.
Azzal egyetértek, hogy tök aranyos vagy!
Azzal is, hogy nem akarsz rögtön esküvőt. Ha már egy éve együtt éltek, akkor már többé-kevésbé ismeritek egymás szokásait, rigolyáit, hidd el, hamarosan kialakul benned is a határozott elképzelés arról, hogy hosszútávon mit is akarsz.
Az biztos, hogy a mai estéd szép lesz!
19 évesen egy 13 évessel kezdett, ha 5 éve vagytok együtt?
Pedofil a kedves párod? Csak kérdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!