Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megtaláltam a gyűrűt a zsebébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam a gyűrűt a zsebében, De nem akarok hozzámenni.!?

Figyelt kérdés
Nem akarom megbántani. De nem akarok igent mondani. Tùl fiatalok vagyunk még ehhez. Viszont félek, ha nem mondok igent tönremegy a kapcsolatunk. most mit tegyek? 18/l
2012. okt. 10. 01:30
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen mindenkinek. Es elore is bobi az ekezetekert csak telorol vagyok. Nacszoval este hazajott es kerte h vegyem ki a jobb zsebebol a telefont. De a balba nyultam bele veletlen. Megtalaltam a gyonyoru kis diszesdobozt es kinyitottam, egyszeruen meseszep az a gyuru. Nekem szanta mert belevolt graviroztatva a nevunk. Nagyon szeretjuk egymast. Lassan 5 eve vagyunk egyutt ebbol 1 evet mar osszekoltozessel huztunk le.igazabol aludtam ra... Szerintetek nagy gaz lenne ha igent mondanek neki HA megkerne a kezem? Vegulis tenyleg ez csak egy igeret es nem rogton az

eskuvo.

2012. okt. 10. 10:52
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz. Te érzed h készen állsz-e arra h neki igérd magad. Ha igen akkor vágd csak rá nyugodtan :D
2012. okt. 10. 10:55
 23/53 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá! Ha egyből az esküvővel jön, akkor elmondod neki, mi a helyzet nálad, meg fogja érteni.
2012. okt. 10. 10:55
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lenne gáz. Ha már 5 éve vagytok együtt, főleg nem. Nem jár ez különösebb kötelezettségge, majd ha késznek érzed magad rá, akkor jöhet az esküvő is.
2012. okt. 10. 11:03
 25/53 A kérdező kommentje:
Nagyonszepen koszonom mindenkinek!:) nagyon jolesett hogy ennyi valaszt kaptam.:) valami okbol ma megyunk egy puccos helyre vacsizni, remelem lesz is valami.:Pvelunk az a baj, hogy o 24 eves. En 18...de Nagyon szeeretjuk egymast! Remelem senkinek nem fogja szurni a szemet. Megegyszer koszonom mindenkinek.:)
2012. okt. 10. 11:12
 26/53 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, te tök aranyos vagy, de borzasztóan gyerekes... Szerintem még ne menj hozzá senkihez. Jobb később, mint túl korán... előbb nőjön már be a fejed lágya..!
2012. okt. 10. 11:17
 27/53 anonim ***** válasza:
100%

Azzal egyetértek, hogy tök aranyos vagy!

Azzal is, hogy nem akarsz rögtön esküvőt. Ha már egy éve együtt éltek, akkor már többé-kevésbé ismeritek egymás szokásait, rigolyáit, hidd el, hamarosan kialakul benned is a határozott elképzelés arról, hogy hosszútávon mit is akarsz.

Az biztos, hogy a mai estéd szép lesz!

2012. okt. 10. 11:21
 28/53 anonim ***** válasza:
72%

19 évesen egy 13 évessel kezdett, ha 5 éve vagytok együtt?

Pedofil a kedves párod? Csak kérdem.

2012. okt. 10. 11:33
 29/53 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy azeskuvohoz meg koran van, sot az is lehet, hogy az eljegyzeshez is. De szeretjuk egymast, jobban ismerjuk egymast mint barki, nekem is es neki is hosszutavu elkepzelesunk van a kapcsolatunkrol. Innentol lehet, hogy megfogom banni de ha meg megkeri a kezem igent mondok.:)lehetek gyerekes... De
2012. okt. 10. 11:36
 30/53 A kérdező kommentje:
A Kedvesem nem pedofil.:D 14 voltam mikor osszejottunk, es nem fekudtunk 16 eves koromig ossze. O vart ram.:)
2012. okt. 10. 11:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!