Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam a gyűrűt a zsebében, De nem akarok hozzámenni.!?
Egyébként érdekes!
Nekem is az ugrott be, mi van ha nem is neked szánja?
És valóban, mi van, ha az övé, csak olyankor leveszi, ha veled van?
Mondj csak neki nemet nyugodtan, ha igazán szeret, akkor képes lesz rád még várni 1-2 évet, ez nem fogja azt jelenteni, hogy a kapcsolatot is meg kell szakítanotok.
Ha nem akarsz, akkor nemet mondasz. Megbántod vagy sem, itt a te akaratod számít. Hozzámennél 18 évesen szánalomból vagy gyávaságból? Nézd meg a BB (1995 BBC) II. részét, amikor Elisabeth Bennett a nagyképű, ostoba papot dobja ki, és nézd meg a III. részét, amikor Darcyt rúgja ki. Gondosan! És nem lesz okod panaszra, hogy megsértődik-e a másik vagy sem. Természetes, hogy akit elutasítanak, az megsértődik. És? Majd megbékül. Ha igazán szeret, akkor évekig tud várni (Széchenyi istván a feleségére 12 évet várt), és ha hatszor utasítod el, akkor hetedszer is megkér. Nem kell félni. Akinek igazán kellesz, az tud érted harcolni.
Ja: tényleg nem biztos, hogy a tied az a gyűrű és eljegyzésnek szánta. Pláne díszcsomagolás vagy dobozka nélkül. És ne kutakodj a másik holmijai között!
Én ismertem egy srácot, aki egy csajjal járt. A csajszi budapesti volt (III.kerület, elkényezetetett úri palánta), járt egy pasival, eljegyezte magát vele, ott volt a karikagyűrű az ujján. Szegeden járt egyetemre. A pesti vonathoz a pesti fickó kísérte ki - gyűrű csillog a nagpfényben, csók- , majd a vonaton levette a gyűrűt, betette a pénztárcájába és amikor Szegeden leszállt, már nem volt rajta a gyűrű - és ott egy szegedi pasi várta. Csók.
Láttam a vonaton mindent, és mindhárom felet ismertem. Hányni alkatilag ritkán tudok, de akkor nagyon szeretettem volna. :((
Lehet, hogy sima ajándéknak szánja :-) Ne gondolj mindjárt a "legrosszabbra".
Ezt a cserélős dolgot meg felejtsd el, hogy lehet ekkora ökör tanácsokat adni?
Attól, hogy eljegyez, abban nincs semmi...
Vannak, akik 10 évig járnak jegyben, mielőtt összeházasodnának. Csak egy ígérvény, de nem szerződés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!