Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Milyen árkategóriában elfogadh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen árkategóriában elfogadható az eljegyzési gyűrű? 13. 000 - a csillagokig találtam eme ékszerből. Vagy esetleg minden árkategória elfogadható? Nincs sok pénzem és nem akarok szégyenkezni az ára miatt.

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 22:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%
Én egy nagyon dárga gyűrűt kaptam. Egy dekát nem érdekelt, egy teszkós vodkásüveg kupapjának a gyűrűje is megfelelt volna. Szerintem a bnőd is így van vele. Egyébként meg 1- nincs rajta az ára, 2 - ha valakinek nem tetszik adjon rá több pénzt, meg tehet egy szívességet. Nemde csajok?
2010. febr. 22. 22:20
 2/19 anonim ***** válasza:
97%

Engem az se érdekelne ha egy müanyag kislánynak való gyürüt kapnék hisz nem azért megyek hozzá a választottamhoz mert ő egy smaragd kővel diszitett 300ezres gyürüt húzott rám!!Nyugi menni fog!!

Amugy nekem van egy ideiglenes eljegyzési gyürüm ami nem több 6000nél és nem érdekel nagyon

2010. febr. 22. 22:24
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
Ne zavarjon az ára, hidd el, ha szeret, nem fogja érdekelni. Nekünk pl. nem is volt eljegyzési gyűrűnk, rögvest a karikagyűrűnkkel jegyeztük el egymást :=)
2010. febr. 22. 22:26
 4/19 anonim ***** válasza:
60%
Nekem ketto is van:)A parom akkor kerte meg a kezem amikor szinte mindenet elvesztette.Csak a hatalmas adosag volt.Akkor egy 2 ezer ft-os gyurut kaptam es en voltam a vilagon a legboldogabb.Aztan rendezodtek a dolgok es masfel ev mulva kaptam egy 1.6 millas gyurut.Mindkettot hordom,mert a szivemnek a 2ezer ft-os a kedvesebb.Nekunk forditva tortent minden.Elobb naszut es most nyaron eskuvo!!De boldog vagyok es amikor csak vajaskenyer volt akkor is az voltam.
2010. febr. 22. 22:30
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2010. febr. 22. 22:54
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Kedves 22:30-as! Megírnád, milyen munkával lehet 2 év alatt ennyit javítani az anyagi helyzeten? Nagyon érdekelne! Köszönöm: Egy munkanélküli.
2010. febr. 22. 23:54
 7/19 anonim ***** válasza:
66%
23:54 - persze sőt még induló tőkét is fog utalni neked csak privbe küld át a számlaszámod :DDD
2010. febr. 22. 23:57
 8/19 anonim ***** válasza:
91%
Ez egyénileg változó, hogy mi az elfogadható. Én is nagyon drága gyűrűt kaptam, de hidd el, nem ez számított. Sőt, kicsit lelkiismeretfurdalásom is van miatta, hogy ilyen drága gyűrűt vett a férjem.
2010. febr. 23. 06:45
 9/19 anonim ***** válasza:
90%

Én nagyon haragudnék a páromra már a 13ezres gyűrűért is.

Egy gyönyörű 2ezer forintos ezüst gyűrűt többre értékelek.

[link] ez az egyik drága, aminek örülnék pl

[link]

még ő is drága:)

[link]

:)

[link]

[link]

Ha ezek közül bármelyikkel is letérdelne a párom, és megkérné a kezem, olyan büszkén viselném, mert nem az ára a fontos, hanem az értéke, és onnantól kezdve, hogy a "leszel a feleségem?" kérdéssel adja a világ minden kincsénél többet ér nekem.

(szó szerint viszketek az aranytól, menekülök tőle, ezért is ezüst, és a linkelt gyűrűk NEKEM gyünyörűek)

2010. febr. 23. 10:10
 10/19 anonim ***** válasza:
42%
Én nem az árára haragudnék, hanem arra, ha cirkóniásat venne nekem. Inkább semmi ne legyen benne, vagy valami féldrága kő, egy gyöngy, bármi, csak ne egy hamisított gyémánt, ami néhány év múlva matt és csúnya lesz. Elvégre vagy 40évig szeretném hordani.
2010. febr. 23. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!