Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszo kérdése:
Eljegyzési/karikagyűrű helyett tetkó gyűrű? Mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Nekem most totál ráállt erre az agyam..esetleg ha van vkinek mintája..szívesen fogadom!2011. aug. 27. 11:38
2/33 anonim válasza:
Mig az eljegyzesi vagy karikagyurut le tudod huzni, mikor vege a kapcsolatnak, a tetko az mindig ott marad. Regen lejart mar a divatja.
3/33 anonim válasza:
keress rá a google-ban, hogy "wedding ring tattoo"
5/33 A kérdező kommentje:
na..nem gondoltam, hogy mindenki negatívot ír..
ezek szerint gááz, h nekem tetszik..
mi az, h lejárt a divatja?!
Az első válaszoló tetszett..ha véget ér a kapcsolta..te úgy házasodsz, hogy véget fog érni a kapcsolat??
:-))
jó lenne, ha +at is írna vki..
ja és köszi a linket..mindenképp megnézem..
nekem akkor is teccccccik!! :-))
2011. aug. 27. 11:47
6/33 anonim válasza:
Válasszatok valami motívumot, ami hozzátok kacsolódik, vagy legalábbis mindkettőtöknek tetszik. Vagy menjetek el tetkóshoz, ő majd segít. Sok boldogságot!
7/33 anonim válasza:
Ja, és ha így nézzük, már a házasságnak is kezd lejárni a divatja, akkor ne is házasodjanak össze, mert "hú, az már nem menő?"
8/33 anonim válasza:
ha tetszik, csináltasd. a barátoméknak is van, épp most válnak. de mivel amúgy is tetszik nekik, ezentúl majd nem eljegyzési, hanem egy sima tetkógyűrű lesz.
9/33 A kérdező kommentje:
jajj..köszönöm az utolsónak..igen mindenképp vmi ránk jellemzőt kellene..az meg alap, h tetszen mind2nknek..
keresgetek most mintákat..köszi még1*! :-))
2011. aug. 27. 11:51
10/33 A kérdező kommentje:
meg az előtte ketőőnek is..
én is így vagyok vele..divat-nem divat..nekem tetszik..
2011. aug. 27. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!