Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési/karikagyűrű helyett tetkó gyűrű? Mit szóltok hozzá?
Senki nem úgy házasodik, hogy vége lesz a kapcsolatnak, de attól még elég sokszor vége lesz...:)) A jövődet te sem tudod előre, vagy igen?
Ettől függetlenül nekem ez a tetkó-gyűrű tetszene, még ha véget is ér a szerelem, attól még a kezeden jól mutat (csak a párod nevét ne varrasd bele :)
Nem jó megoldás.
Mégpedig azért mert bár a nagy szerelemtől mindig azt hisszük hogy örökké tart majd a házasság,de ez nem így van.
Nem abban a korban élünk amikor igenis 30-40 évig is házasok lennénk.
Én is hittem az örök házasságban,és még most is hiszek.Első házasságom 9 évig tartott.A mostani(második) már 10 éve tart..Még mindig dúl a szerelem 10 év után is,de akkor sem csináltatnák gyűrű tetkót..
De nem csak ezért.
Hanem azért is mert egy idő után(rövid idő után) A gyűrű tetkó,kikopik,csúnya lesz..Hiszen a kezedet mindig használod,és mindig mosod..A testedet jó esetben naponta egyszer mosod meg.A kezedet(ujjaidat) naponta akár 10-szer vagy 20-szor is megmosod..Nem sokáig fogod élvezni a tetkó szépségét.
nekem nagyon tetszik az ötlet! akármikor megcsinálnám, ha tudnám hogy tényleg nem válás lesz belőle, csakhát mostanában ez elég ritka, és ahogy ismerem magam nem bírnám ki a látványát a gyűrűsujjamon..:D
ezzel nem ijesztgetni akarlak. de azért kérdezd meg a párodat is, hogy mit szól hozzá:D
hát én hiszek az örök házasságban..
bár önmagában is tetszene ez a gyűrű..
januárban leszünk együtt 7 éve..szóval nem egy hirtelen gondolat ez a házasság a mi esetünkben már..
Valahogy mi sem szeretünk ékszert hordani..rdana..se aranyat, se semilylet
ha meg kopik, akkor újra lehet varratni..szerintem..páromnak is tetszik az ötlet..mivel ő aztán semmit nem tűr meg magán tényleg..még nyakláncot sem..semmmmmit! ez meg legalább ott lenne..
köszi a másik linket is
amúgy én a válástól nem félek..
nem úgy indulok neki, h úgyis elválunk..
max.marad egy szép tetkógyűrűd..ennyi
köszi utolsó!
Rajta leszek a témán..vmi szép mintát kéne kitalálni..vagy keresni..de ezt már megoldom! :-))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!