Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sima karikagyűrű már senkinek se tetszik?
A sárga arany karikagyűrű mindenféle minta nélkül már kiment a divatból? Vagy nem tetszik már?
Mindenkinek mintás, vagy fehér arany van, és elgondolkoztam ezen. Nekem kifejezetten a sima karikagyűrűk tetszenek, még jó, hogy a Páromnak is :)
Köszönök minden választ
Dehogynem! És határozott előnyük, hogy jóval olcsóbbak is mint a díszes darabok :) Mi szombaton fogunk összeházasodni a párommal, és viszonylag egyszerű sárga arany gyűrűt választottunk, igaz az enyémben vagy egy pici cirkónia kő.
Ha neked is meg a párodnak is az egyszerű gyűrű tetszik, akkor nincs semmi gond! :)
nekem az tetszik,semmi cicoma,semmi ezüstnek látszó fehérarany
Csak a sima hagyományos egyszerű sárgaarany karikagyűrű
24/N
(szerencsére páromnak is tetszik,ő se igényli a csicsásat)
Szia!
Nekünk is sima hagyományos karikagyűrűnk van, ráadásul a vékonyabb fajtából. 2 évvel ezelőtt volt az eljegyzés, azért ezt választottuk, mert tetszett!
Örök darab, bárhogy változik is az ékszerdivat egyébként.
"A pénzes sznobok ragaszkodnak a csicsás karikagyűrűhöz. Ahogy ők hiszik a kísérőgyűrűt eljegyzési gyűrűnek is."
Húú de sok bajod van a világgal..
Képzeld, nem vagyok pénzes, de főleg sznob nem, de ha nem tetszik az egyszerű karika, akkor nem fogom pár tízezer forintért magamra erőltetni. A gyűrű egy életre kell, hogy szóljon, ezért kell olyat venni, ami 101%-ban megfelel. S inkább akinek a díszesebb tetszik, tud várni 1-2-3-x hónapot, hogy összegyűljön rá. Ehhez nem kell se pénzesnek lenni, se sznobnak.
Nekem a köves nem tetszik, az egyém viszonylag vastag (próbáltam véknyat is, de azt nem is éreztem h ott van), középen fut egy fehérarany csík, amit két oldalról hullámvonal követ, de az már sárga arany. És nem volt drága, a két gyűrű volt együtt valami 110e. Kísérőgyűrűt nem akartam, pláne nem lánykérő gyűrűt (mert ált. az is köves, én meg nem szeretem a kövest), s egy gyűrűt tűrök meg a kezemen, s a kevesebb néha több is :) fülbevalót kértem, azt jobban ki tudom használni (mert a tárgyak vannak értünk és nem fordítva), az kb. 50e volt.
Én nem szeretem a sárga aranyat. Nem tehetek róla,amiket még anno ballagásokra kaptam nem is hordtam egyszer sem,csak úgy állnak az ékszerdobozban. Sőt nem is hordok arany ékszert egyáltalán,az a pár ékszer ami rajtam van mind ezüst. Ha majd arra kerül sor,hogy karikagyűrűt veszünk a párommal az biztosan fehérarany lesz "csicsák" nélkül,esetleg a női kis köves. Pl.: [link]
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!