Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sima karikagyűrű már senkinek se tetszik?
A sárga arany karikagyűrű mindenféle minta nélkül már kiment a divatból? Vagy nem tetszik már?
Mindenkinek mintás, vagy fehér arany van, és elgondolkoztam ezen. Nekem kifejezetten a sima karikagyűrűk tetszenek, még jó, hogy a Páromnak is :)
Köszönök minden választ
Kérdező, olyat válassz, ami neked/nektek tetszik! Nekünk biztosan fehérarany lesz, mert az tetszik jobban (viszont abból szolidabb, egyszerűbb), de ezek mi vagyunk. Nem másnak kell viselni, hanem csakis nektek, ezért kell teljesen megfelelő gyűrűt választani, hiszen egy életre tervezitek hordani :)
"Kedves" válaszoló, aki sznobozott: képzeld, a kezemet köves gyűrűvel kérte meg a párom, nekünk az az eljegyzési gyűrű, és baromira nem érdekel, hogy más ezt másképp gondolja. A karikagyűrűt majd együtt választjuk. Legyen ez a bosszankodás a legnagyobb gondod az életben...
Nem szeretem az aranyt, ezüst ékszereket hordok, de jó lenne ha a karikagyűrűmet is hordanám, de szerintem béna a sok ezüst között az arany, így gondolkodunk a fehérarany, vagy a vegyes karikagyűrűben. jó lenne némi kis minta, mert azok nagyon tetszenek, de a kövekhez nem ragaszkodok, sőt.
hát meg lehet kövezni a következőkért, de reményeim szerint ezt a gyűrűt egy életen át viselni fogom, nem egy tömegcikket akarok hordani, mint a régi típusú gyűrűk, legyen akkor nekem és a páromnak tetsző, még ha egy kicsit drágább is.
Apukám aranyműves,igy bármilyen gyűrűm lehett volna én az egyszerű arany gyűrűt választottam.Direkt kértem tőle hogy szabványosat kapjak,megfelelő vastagságút,csiszolásút.
A karikagyűrűnek jelentése van ami számomra fontos,ismerem miről szól az egész,nekem nem csak egy ékszer,semmilyen más ékszert nem hordok csak ezt az egyet.
Nekem a sima arany karika tetszik.
Mert kiskorom óta olyat láttam a nők ujján.
Nekem az AZ IGAZI esküvői gyűrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!