Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen árkategóriában elfogadható az eljegyzési gyűrű? 13. 000 - a csillagokig találtam eme ékszerből. Vagy esetleg minden árkategória elfogadható? Nincs sok pénzem és nem akarok szégyenkezni az ára miatt.
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 22:13
11/19 anonim válasza:
én pl. nem is tudom az árát. nem az a lényeg. ha nincs rá pénzed sok, akkor vedd a 13000-t. senki sem fog megvetni miatta. 25 L
12/19 anonim válasza:
tegnap 23:54
Poker.Versenyzokent jatszik.
13/19 anonim válasza:
Hát, nálunk elég speciális volt a helyzet:
A pasim sárga aranyat akart, én fehéret.
Ő giccseset, én egyszerűt.
Ő vastagat, én vékonyat.
Aztán megeygeztünk, hogy csináltatunk két színből, az övében a sárga dominál kevés fehérrel, az enyém fordítva. Na ez nagyon drága lett volna, úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk kicsit és gyűjtünk rá. Aztán egyszer egy kirakatban megláttunk egy pár gyűrűt, amiben 3 féle arany volt, sárga, fehér és vörös is. Azonnal megvettük, mindössze 47.000 volt a kettő.
14/19 anonim válasza:
mi ezüstgyűrűt vettünk, a kettő volt 10.000 forint. www.magyarekszer.hu
15/19 anonim válasza:
Azon a legutolsó oldalon úgy néznek ki a gyűrűk, mint valami bazári bizsuk.
16/19 anonim válasza:
Na és ha bazári bizsuk? Ne felejtsd el, hogy az igénytelenség fejben kezdődik. Ahogyan a butaság és az ostobaság is ...
17/19 anonim válasza:
Exapósom nagy tahó volt, de néhány dolgot igen jól látott. Ő mondta, hogy egy férfinek egy havi fizetésének megfelelő összegért kell jeggyűrűt vásárolnia. Szerintem igaza volt, így ennek megfelelően cselekedtem, igaz nem a lányával :)
18/19 anonim válasza:
EGy havi fizu? Miért pont egy havi fizu?
19/19 anonim válasza:
Én egy ezüst gyűrűt kaptam kicsi kővel. Nagyon örvendtem. Haragudtam volna, ha aranyat kapok (ugyanis a sárga aranyat nagyon nem szeretem és ezt a párom is tudja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!