Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyémántgyűrű. Ti mit gondoltok?
Hamarosan gyűrűt szeretnék venni amivel megkérem a párom kezét. Sokan túlzásnak tartják a gyémántot de én azt szeretnék. A barátaimmal beszéltem, de ők is olyan furcsán néztek így már inkább azon gondolkodom hogy nem fogom senkinek sem megmondani mi is a kő valójában, majd azt mondom hogy nem az. De hogy lehetne majd a párom elől is "eltitkolni"? Kell-e? Vagy ha egyszer rákérdez majd mondjam meg neki az igazat? Ti mit tennétek? Ő mindig is azt mondja hogy nem az számít miből van, hanem a szándék.
Nők lányok, Ti mit gondoltok?
Több minden is fura ebben:
- miért kell a abrátaid jóváhagyása ahhoz, hog ymilyen gyűrűt vegyél Te a saját menyasszonyodnak?
- ha mondjuk 5 ember azt mondta, hogy gáz, akkor most 5 hozzászóló után, aki szerint nem, megveszed?
- az különösen szép, ha már a gyűrűt illetően is "hazudsz" a párodnak, akkor igazán érdemes eljegyzést tartani, ha már ennyit nem lehet megbeszélni/elmondani a másiknak.
Mindezek után szerintem nem azzal van a baj, hogy mibőlvan a gyűrű, hanemate fejedben.
A barátaid azért néznek furcsán, mert irigyek. Tök jó dolog, ha ezt megengedheted magadnak és szerintem nincs az az nő, aki megsértődne, ha ezzel kérnék meg a kezét. És nem kell előle eltitkolni.
Az egyetlen egy dolog, amiért nem örülnék neki, vagyis ez így nem jó kifejezés, mert persze, hogy örülnék, csak nagyon félteném. Bár én szerintem a sima cirkónia köves arany gyűrűt is nagyon félteném. :D
Te szeretnéd, hogy gyémántot húzhass a barátnőd ujjára, vagy ő szeretné, hogy az legyen? Ennél mégis inkább az ő véleménye számítana...
Ha gyémánt, akkor ügyelj rá, hogy cruelty free legyen, ne az a fajta, amit polgárháborús országban bányásznak a rabszolgasorban tartott emberekkel, olyat nem biztos, hogy szívesen viselne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!