Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valakinek rózsa (vörös) arany gyűrűpárja? Mit gondoltok a rózsaaranyról?
Nagyon tetszik a színe, különlegesnek tartom. Amúgy egyszerű karikára vágyom, semmi extra.
Rózsaarany: [link]
Sárgaarany: [link]
Ha nektek tetszik, akkor hajrá. :)
Ha már ékszer, én mindenképp aszerint választok, hogy a többihez, amit hordok, illik-e vagy sem.
Személy szerint az ezüstöt kedvelem, csak ezüst vagy ezüstszínű ékszereim vannak és ugyan szépnek találom a fenti rózsaaranyat is, a fenti ok miatt nem hordanám.
Nekem speciel tetszik.
Csak számíts arra, hogy sok laikus, majd megkérdezi, hogy rézből van-e.
A fehéraranyra is sokan azt mondják, hogy ezüst.
-.-
a kép csalóka. életben tényleg réznek hat.
ha neked ezt tetszik, akkor nyugodt szívvel csináltassatok ilyet.
nekem az ezüst a kedvencem, az aranyat utálom, tehát a jegygyűrűnk is ezüst lett.
Azért ilyen vörös, mert rezet kevernek hozzá, szóval van némi igazságtartalma annak, hogy réz. :)
Nekem ugyan tetszik, de mivel minden ékszerem ezüst, és amúgy is az ezüst nálam a favorit, így biztos nem kérnék ilyen gyűrűt. Nekem az ezüst karikagyűrű is jó lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!