Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzésre ezüst párgyűrű, majd esküvőre rendes arany?
Azt beszéltük meg a párommal, hogy ha eljegyzés lesz, akkor közös ezüst párgyűrűt veszünk, majd ha esküvő lesz a soron, akkorra pedig megvesszük az aranyat.
Azért gondoltunk erre, mert ha úgy adódna, hogy valamiért csak 2-3 év múlva házasodunk, akkor addigra vajon mennyit fog kopni a gyűrűm (az övé nem, munkája miatt nem tudná hordani mindennap)...
Köves gyűrűm már van. Meg azzal úgy vagyunk, hogy csak mi tudjuk róla, hogy jeggyűrű. A párgyűrű meg mutatná, hogy egyforma, így együtt vagyunk.
Ez így mennyire furcsa/merész vagy reális ötlet?
A köves gyűrűd akkor most milyen gyűrű?
Amúgy meg nem a gyűrűből fogják tudni az emberek, hogy együtt vagytok. Nekünk csak esküvőre lesz karikagyűrűnk.
nem baj ha sok gyűrűm lesz :) a bal gyűrűsön maradna a köves és menne fölé aaz ezüst karika, jobbon meg majd az arany :)
én sem vok variálós (mindig az első gondolat a helyes:)), de félek h még a házasságkötés előtt esetleg megkopna, mert a köves is rajtam van mindig, mindenhol (takarítást kivéve), és az már koptt egy kicsit: 3 éve kaptam, ezüst.
utolsó ezt most nem értem!
én nem írtam hogy nem szeretném nyilvánosságra hozni.
é ezt írtam: Köves gyűrűm már van. Arról csak mi tudjuk, hogy jeggyűrű. A párgyűrű meg mutatná, hogy egyforma, így együtt vagyunk
Én olvastam, hogy amúgyis évente egyszer ajánlatos elvinni az aranygyűrűket egy ékszerészhez, aki vissza tudja adni a gyűrű fényét.
A platinagyűrűk nem kopnak, igaz, drágább, mint az arany, de érdemesebb azt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!