Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyémántgyűrű. Ti mit gondoltok?
Hamarosan gyűrűt szeretnék venni amivel megkérem a párom kezét. Sokan túlzásnak tartják a gyémántot de én azt szeretnék. A barátaimmal beszéltem, de ők is olyan furcsán néztek így már inkább azon gondolkodom hogy nem fogom senkinek sem megmondani mi is a kő valójában, majd azt mondom hogy nem az. De hogy lehetne majd a párom elől is "eltitkolni"? Kell-e? Vagy ha egyszer rákérdez majd mondjam meg neki az igazat? Ti mit tennétek? Ő mindig is azt mondja hogy nem az számít miből van, hanem a szándék.
Nők lányok, Ti mit gondoltok?
Ááá, de Te mit szeretnél?
Az az idea jár a fejedben, hogy egy szép gyémántgyűrűt adj annak, akit szeretsz?
"a gyémántot de én azt szeretnék" -> Igen.
Akkor?
Anyagilag se gond e szerint, akkor? -> Igen.
Én nem gondolkodnék titkolózásban, hiszen Ő a Párod, hahóó... / mellesleg, ha később tudja meg, hogy 'kamuztál', az biztos jó...
"Ő mindig is azt mondja hogy nem az számít miből van"
Akkor lehet gyémánt is...
Ha van rá pénzed, nem gáz. De ha majd eljegyzed, akkor is drága gyűrűt kell venned. A gyémánt kísérőgyűrűhöz nem illik a sima aranykarika.
Ezzel a gyűrűvel csak megkéred a kezét, de nem jegyzed el.
én nem néznék rád furcsán. nekem is gyémánt van a karikagyűrűmben. lehet venni gyémántgyűrűt 100 ezerért is, és lehet venni 1 milliárdért is. az egy milliárdost furcsának tartom, de ha megengedheted magadnak, miért ne vehetnél 1, 2-vagy akár 3 százezerért egy eljegyzési gyűrűt? LÉNYEGÉBEN a hölgy egész életében viselni fogja, ha minden jól megy. akkor jobb, ha nem bóvli ha már van rá kereted.
a másik fele a kérdésnek meg: ha rákérdez, megmondod, hogy gyémánt. ha nem, akkor nem mondasz semmit. de azt ne csináld, hogy lánykéréskor azt mondod: gyémánt ám! :D
Gyémánt és gyémánt között is van különbség. Sokan viszolyognak tőle, mert azt hiszik, hogy a másik fel akar vágni vele. Lehet gyémántköves gyűrűt kapni már 120 ezerért is, ennél vannak drágább nem gyémánt eljegyzési gyűrűk is.
Miért titkolnád a menyasszonyod előtt, hogy gyémánt? Hazugsággal indítanád az egészet? Amúgy, ha van egy kis esze, magától is rájön, hogy gyámánt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!