Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32/F és 21/L eljegyzése 2 év után. Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Ez már elég komoly dolog. Nem sok a korkülönbség, működhet 1-2 év múlva a házasság?2012. jan. 2. 22:13
1/14 anonim válasza:
Semmi extrat nem latok benne. A kapcsolat mukodo kepessege nem a kortol fugg.
Sok boldogsagot!
2/14 anonim válasza:
Áldásom rájuk, nem ismerem őket, de biztos nagyon aranyosak, örülök a házasságuknak és a boldogságuknak:)
4/14 anonim válasza:
azt hogy sok boldogságot nekik!!!!:)
5/14 anonim válasza:
Hasonlóak a paramétereink: 23/N és 28/F, szintén két évre most volt az eljegyzés :) :)
Szerintem a korkülönbség nem lehet probléma (a tiétek se sok), sok boldogságot :)
7/14 anonim válasza:
Ha ti jónak látjátok és boldogok vagytok együtt, mért ne? Bár őszíntén szólva egy 21 éves és egy 32 éves életfelfogása elég eltérő lehet. 32 évesen már sok esetben gyerek van, 21 évesen meg még bulizni járnak, de végül is egyéntől függ. Ha evvel nincs probléma, áldásom rátok!
8/14 anonim válasza:
Egy eljegyzés még semmi sem jelent, azt bizony bármikor fel lehet bontani. A gyűrűt azért tartsd meg, ha minden kötél szakad, még a zaciba beadhatod. :D
9/14 anonim válasza:
a párom 30,én 37.és 7 éve együtt vagyunk.És nagyon jó a kapcsolatunk.Sok boldogságot nekik!
10/14 anonim válasza:
Utolsó! Mi is ennyi idősek leszünk 7 év múlva :) Érdekes!
Kérdező! Szerintem ehhez nincs mit szólni, én nem érzem olyan furának vagy soknak a korkülönbséget, mint ahogy a kérdésed alapján Te.
Sok boldogságot!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!