Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, korai megkérni egy 20 éves lány kezét 8 hónap együttlét után?
8 hónap szerintem nagyon rövid idő
még gondolom tart a köd stb
nekünk is meséscsodás volt 15 hónapig majd jöttek a gondok
én várnék még mindenképpen
majd ha 2-3 éve együtt vagytok jöhet az eljegyzés
szerintem
de úgysem az itt adott válaszokra fogsz hallgatni hanem amit te szeretnél
gondolom megerősítést vártál jórészt, így szerintem az én válaszomat figyelembe se fogod venni ( de ez scak egy tipp volt )
mi 2010 januárjában jöttünk össze, az év augusztusában össze is költöztünk és novemberben estem teherbe
nem bántam meg semmit, szerintem nem volt korán, igaz én nem is akartam éveket várni, amikor a párommal megismerkedtem akkor már az első pillanatban tudtam, hogy mi együtt fogunk családot alapítani
persze mind kettőnknek van munkája, van saját ház és autó ami persze hitel nélküli szóval az anyagi háttér meg volt
23L/29F
"Én meg nem úgy képzelem, hogy eljegyzés aztán majd öt év múlva esküvő, hanem maximum egy-két év :) Szerintetek?"
Látom sokak nem tudnak olvasni, a kérdező nem 5 év múlva hanem egy-két év múlva szeretne esküvőt...
Milyen öt év? Olvassátok már el mégegyzser. Nem írtam el.
Köszi az eddigi válaszokat, szívesen veszem a helyeslő és az ellenkező válaszokat is.
mi az anyátokért pontozzátok le a másikat????????
totál gyökerek vagytok
Együtt éltek már? 8 hónap rövid idő, ha nem éltek együtt. Ha együtt éltek, már kiismerhettétek egymást, de azért még tényleg a rózsaszín köd időszaka.
Az érzésekről írtál csak, ott minden rendben.
Mennyire vannak közös céljaitok, mennyire hasonló az értékrendetek? Hogyan rendezitek a nézetkülönbségeket? Milyen viták szoktak lenni nálatok? Fejlődtök -e azokban a dolgokban, amiket mindketten fontosnak tartotok?
Ezek azok a kérdések, amiket lánykérés előtt érdemes átgondolni, akárhány hónap-év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!