Hány hónap együttlét vagy járás után döntöttetek úgy, hogy babát vállaltok?
Szerintem mindegy hogy mások hogyan csinálják, mert minden kapcsolat más.
Először is részvétem az elvesztett baba miatt!
Én azt kérdéseket tenném fel:
1)Ő-e az a férfi, akivel életemet le akarom élni?
2) Én vagyok-e az a nő, akivel ő az életét le akarja élni?
(Egy baba nem lehet egy kapcsolat megtartó ereje, hanem egy erős kapcsolat gyümölcse a gyermek!)
3) (1,2 igen-igen esetén)Nyitott-e már a babára mindkét fél?
Beszélj a pároddal mindenképp és közösen döntsetek!
Legjobbakat!
Első perctől tudtuk,hogy mi egy család leszünk.
Már az első hetekben tisztáztuk,hogy kinek mi az álláspontja gyermek témában,de kb fél év telt el,mikor gyakran emlegettük,hogy milyen jó lenne.
Aztán megkérte a kezem mikor kb 1 éve voltunk együtt,és eldöntöttük,hogy ha összejön a baba,akkor babázunk,ha nem sikerül összehozni tavaszig,akkor esküvőnk lesz.
Most 1,5 éves a kislányunk.
Már a 2.-at tervezzük,az esküvő meg ráér.
Nem az a mérvadó, hogy mennyi ideje vagytok együtt, hanem az, hogy mennyire érett a kapcsolatotok erre.
Ha mindketten úgy gondoljátok, hogy számotokra a másik az igazi és a jövőt együtt képzelitek, illetve mindketten készen álltok egy új jövevény érkezésére és felelősségteljes felnevelésére, akkor vágjatok bele. Ha ezek közül bármelyik is hiányzik, várjatok vele!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!