Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek hülyeség ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyeség ha a párom születésnapján kérném meg a kezét?

Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 01:33
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
nem kicsinyes a párom de ha ti úgy gondoljátok hogy hülyeség akkor meg kérem a kezét Valentin napon. igaz a Valentin nap és a születésnapja között csak 12 vagy 13 nap van.
2012. szept. 30. 16:33
 42/47 anonim ***** válasza:
Egy ötlet.Miután vannak lányok akik szeretnék szülinapkor,és vannak akik nem,így legyen mindkettőnek igaza és akkor nem lősz mellé.Éjfél előtt fél perccel ébreszd fel,hogy kérdezni szeretnél vmi komolyat.Majd letérdelsz,elmondasz egy monológot,és lám,már nincs is szülinapja.Utólag meg elmeséled neki,hogy nem tudtál dönteni,így maradt a vegyes megoldás.Ez sztem nagyon cuki lenne.
2012. okt. 1. 01:32
 43/47 anonim ***** válasza:
Ja,és előtte napközben rendesen kap tőled ajándékot,meg minden,amit szülinapkor illik.Este ez lenne a meglepi.
2012. okt. 1. 01:34
 44/47 A kérdező kommentje:
persze arra napra gondoltam hogy szabadnapot veszek ki és azt mondom neki hogy másnap pedig az lesz amit ő szeretne és oda megyünk ahova ő szeretne és azt veszünk amit ő akar és este pedig meg kérem a kezét.
2012. okt. 3. 10:40
 45/47 tünndérke válasza:
Egyáltalán nem hülyeség és a szülinapi ajándéknak biztos hogy nem egy gyürüre gondol de mgeleped és ez lényeg
2012. okt. 12. 00:32
 46/47 Abygel90 válasza:

Szerintem jó ötlet, én örülnék neki, de ha bizonytalan vagy akkor ajánlom esetleg a Szent Iván napját (június 24.)

Sok hiedelem kötődik ehhez a naphoz (lévén hogy ekkor van a nyári napforduló), és ezek egyike a tűzugrás, ami mostanság megint népszerű. A hiedelem szerint akik kézen fogva átugranak a tűz fölött, azoknak erős lesz a kapcsolata (kicsit leegyszerűsítettem, de többek között ez is szerepel benne).

Szerintem ez nagyon romantikus lenne. Megkéred a kezét, és "meg is pecsételitek" rögtön.

Persze ehhez olyannak kell hogy legyen a beállítottságotok, hogy kimenjetek egy skanzenba vagy hasonló (de Debrecenben pl már a város közepén is szokott tűzgyújtás lenni.)

2012. okt. 21. 14:44
 47/47 Pub ***** válasza:
legyen egy külön nap. gondol azokra akik pl. karacsonykor szulettek, na azok sem boldogok. jobb ha lehet mindent kulon unnepelni:)
2012. okt. 26. 17:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!