Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség ha a párom születésnapján kérném meg a kezét?
Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 01:33
11/47 anonim válasza:
én valentin napnak, vagy szilveszternek, vagy egy tok atlagos napnak orulnek. a szulinapomon semmikepp, de ez en vagyok
12/47 anonim válasza:
Tök mindegy mikor kéred meg, ha szeret úgyis örülni fog.
Nálunk is úgy volt, hogy ne kössüt semmihez, az egy külön "nagy nap"!
Sok boldogságot!
13/47 anonim válasza:
Ha szeret és arról álmodik titokban, hogy Te leszel a férje, akkor nagyon fog örülni, nyugodtan kérd meg :-)).
14/47 anonim válasza:
Figyelj, ha úgy gondolod, hogy párodat ez nem zavarná, hogy összekötöd valamivel akkor hajrá, DE vannak nők akik ezt nem tolerálják, próbálj utána járni, hogy ő örüln-e neki.
Én személy szerint nem csíptem volna ha akkor kéri meg a kezemet a párom, de ember válogatja.
22/N
15/47 anonim válasza:
A lánykérés napját nem szokás megünnepelni, csak az eljegyzést. A lánykéréssel még nem lesz a menyasszonyod. Majd csak akkor, ha az eljegyzést is megtartjátok, a két karikagyűrű felhúzásával. A köves gyűrű nem eljegyzési gyűrű!
16/47 anonim válasza:
Inkább egy 13.-ára esö pénteken kérd meg.
17/47 anonim válasza:
én nem örülnék neki
de csak mert karácsonykor születtem :-)
az már tényleg kitolás lenne velem szemben :-D
de amúgy nem rossz ötlet
18/47 anonim válasza:
Szerintem ezerszerinkább valentinnapon, vagy évfordulón. Szülinapkor, névnapkor, karácsonykor nem szerencsés
19/47 anonim válasza:
Ha a lány egyike azoknak akik itt sirnak hogy mikor kéri már meg a pasi a kezét,akkor édesmind1 mikor kéred meg,csak add már oda azt a gyűrűt...:):)
20/47 anonim válasza:
Mindenki válaszolt már minden lehetőség alapján... Neked kell ismerned a párod! Ha úgy érzed olyan a kapcsolatotok, hogy érett az eljegyzésre, valószínűleg Ő is érzi már(de nem biztos). Szerintem azért szerencsés szülinapom, mert úgyis számít arra, hogy megleped valamivel, tehát ha éppen elviszed vacsorázni, nem lesz gyanús, vagy egyértelmű. És ha az ajándék a lánykérés gyűrűvel lesz, biztosan nagyon boldog lesz. Viszont ha egy csak úgy egy hétköznapi napon történik akkor talán sejteni fogja, vagy akkor Neked kell nagyon ügyesnek lenne! :) Sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!