Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség ha a párom születésnapján kérném meg a kezét?
Dehogy hülyeség:)
Nekem névnapomon kérte meg és a gyűrű volt az ajándék, annyira boldog voltam!!!
A férfiak szeretik valami alkalomhoz kötni, és általában nem Valentin naphoz:)
Szia!
Szerintem nem hülyeség. Neked kell ismerned, hogy mennyire örülne neki. Van akinek nem tettszik, ha szülinapján kérik meg a kezét, van akinek igen.
Nekem pl sznaponom kérte meg a férjem a kezem, mert vmihez kötni akarta,(beszéltünk erről elötte, h én is vmihez szeretném kötni, de igazából mindegy milyen napon.) és én nagyon-nagyon boldog voltam, azóta "sokkal" jobban szeretem a szülinapom! :)
üdv
22N
A leánykérő nem házasság kedves nemtomhanyadik és az esküvő később lesz szoal nem esik egybe a kettő évforduló...
Épp tavaly házasodott párom nagynenje pont így. Maga a leánykérő a szulinapjan volt, esküvő meg másfél hónapra rá. Nem hülyeség, sztem tök klassz. Én örülnek egy ilyennek!
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!