Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek hülyeség ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyeség ha a párom születésnapján kérném meg a kezét?

Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 01:33
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
40%
Két rossz hír egy nap?? Egy évvel öregebb, plusz végetérnek a leányévek...
2012. szept. 28. 01:40
 2/47 anonim ***** válasza:
29%
Ja viszont néhány év múlva, csak egy ajándékot kell vegyél szülinapra, meg házassági évfordulóra, állat...
2012. szept. 28. 01:41
 3/47 anonim ***** válasza:
52%

Dehogy hülyeség:)

Nekem névnapomon kérte meg és a gyűrű volt az ajándék, annyira boldog voltam!!!

A férfiak szeretik valami alkalomhoz kötni, és általában nem Valentin naphoz:)

2012. szept. 28. 01:48
 4/47 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem a legjobb. Úgy értve, hogy a nők azért vágynak valami különlegesre mikor megkérik a kezüket... ez pedig a legunalmasabb, semmi különleges nincs benne. Legyél kicsit egyedibb ennél. Szerintem.
2012. szept. 28. 02:09
 5/47 anonim ***** válasza:
67%
Ismerek olyan lányokat akiknek a szülinapján kérték meg a kezüket és nagyon örültek neki, tetszett nekik. erről eddig csak pozitívat hallottam, persze nem minden nő egyforma.
2012. szept. 28. 03:33
 6/47 Tubarózsa ***** válasza:
35%

Szia!

Szerintem nem hülyeség. Neked kell ismerned, hogy mennyire örülne neki. Van akinek nem tettszik, ha szülinapján kérik meg a kezét, van akinek igen.

Nekem pl sznaponom kérte meg a férjem a kezem, mert vmihez kötni akarta,(beszéltünk erről elötte, h én is vmihez szeretném kötni, de igazából mindegy milyen napon.) és én nagyon-nagyon boldog voltam, azóta "sokkal" jobban szeretem a szülinapom! :)

üdv

22N

2012. szept. 28. 05:14
 7/47 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó ötlet
2012. szept. 28. 05:39
 8/47 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem ne akkor. Az olyan snassz. Mindenki szülinapon vagy karácsonykor kéri meg a bnője kezét. A helyedben biztosan valami extravagánsat találnék ki. Itt is lehet jó ötleteket olvasgatni.
2012. szept. 28. 05:43
 9/47 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet. Ha szeret, akkor biztos örülni fog neki. Az én esküvőm a férjem születésnapján volt. A haverjai mondták is neki, hogy ezentúl már az életben nem lesz többé születésnapja, csak házassági évforduló :)De azért mi örültünk neki, hogy igy döntöttünk.
2012. szept. 28. 06:04
 10/47 anonim ***** válasza:
28%

A leánykérő nem házasság kedves nemtomhanyadik és az esküvő később lesz szoal nem esik egybe a kettő évforduló...

Épp tavaly házasodott párom nagynenje pont így. Maga a leánykérő a szulinapjan volt, esküvő meg másfél hónapra rá. Nem hülyeség, sztem tök klassz. Én örülnek egy ilyennek!

24/N

2012. szept. 28. 06:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!