Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek hülyeség ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyeség ha a párom születésnapján kérném meg a kezét?

Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 01:33
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
32%

Ja persze, anyagias liba vagyok, meg bmw-t akarok meg stb. Mert nem vagyok képmutató? Bocs már a szülinapomon szeretem, ha a szülinapomat ünnepelem, nem lánykérést, meg kutyafülét. Ahogy karácsonykor karácsony van stb.

Ne haragudj de nekem a lánykérés, meg az, hogy kitalálok valamit a szülinapjára két külön dolog. Na persze egyszerűbb egy napra rakni a kettőt akkor a lánykérésen sem kell sokat gondolkodni, meg a szülinapon sem.

2012. szept. 28. 14:12
 32/47 anonim ***** válasza:
43%

Ja és szülinapi ajándékot azért veszel/készítesz, hogy kapjon valami személyeset, aminek örül, vágyik rá, szüksége van rá.

Meg meg azért kéred a kezét, mert azt akarod, hogy hozzád menjen, azért a kettő nem egészen ugyanaz. A lánykérés ne egy "ajándék" legyen.

2012. szept. 28. 14:15
 33/47 anonim ***** válasza:
63%
Ahogy érzed. Mindenesetre nagyon örülök, hogy nem úgy látom a világot, ahogy te.
2012. szept. 28. 14:21
 34/47 anonim ***** válasza:
Ááá,tudod a nők szeretnek ajándékot kapni,szerintem ne aznap kérd meg,így kaphat évfordulóra és szülinapra is ajándékot! :):):):)
2012. szept. 28. 20:28
 35/47 anonim válasza:

Én azt hittem a párom a szülinapomon fogja megkérni a kezemet, de rá 3 hónappal történt meg az esemény, és akkor mondtam neki is, mit hittem, és azt mondta, hogy a születésnap, az születésnap, és majd a lánykérésnek kitalál egy külön dátumot ő. Szerinte béna születésnapon megkérni. És ahogy elmagyarázta, hogy a születésnapnak megvan a saját napja, egyetértettem vele, és utólag jobb is, hogy nem a szülinapomon kérte meg a kezem!

22L

2012. szept. 29. 14:37
 36/47 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy mikor is van a születésnapja?
2012. szept. 29. 21:38
 37/47 A kérdező kommentje:
azt el árulom hogy a hölgy tőlem 7 évvel idősebb de hogy mikor van a születésnapja azt nem. ne haragudj.
2012. szept. 29. 21:45
 38/47 anonim válasza:
Jaj persze, semmi gond! :) És tudtál dönteni?
2012. szept. 29. 22:06
 39/47 A kérdező kommentje:
Igen persze tudtam döntemi majd meg kérem a kezét születésnapján.
2012. szept. 30. 11:02
 40/47 anonim ***** válasza:
Igazad van, kérdező. :) Biztos vagyok benne, a párod nem olyan kicsinyes, mint itt némely válaszadó, hogy mindenre külön ajándékot követel. Nem is értem, mit képzelnek, az eljegyzés napjára is majd külön ajándék járna minden évben?
2012. szept. 30. 12:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!