Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség ha a párom születésnapján kérném meg a kezét?

Ja persze, anyagias liba vagyok, meg bmw-t akarok meg stb. Mert nem vagyok képmutató? Bocs már a szülinapomon szeretem, ha a szülinapomat ünnepelem, nem lánykérést, meg kutyafülét. Ahogy karácsonykor karácsony van stb.
Ne haragudj de nekem a lánykérés, meg az, hogy kitalálok valamit a szülinapjára két külön dolog. Na persze egyszerűbb egy napra rakni a kettőt akkor a lánykérésen sem kell sokat gondolkodni, meg a szülinapon sem.

Ja és szülinapi ajándékot azért veszel/készítesz, hogy kapjon valami személyeset, aminek örül, vágyik rá, szüksége van rá.
Meg meg azért kéred a kezét, mert azt akarod, hogy hozzád menjen, azért a kettő nem egészen ugyanaz. A lánykérés ne egy "ajándék" legyen.

Én azt hittem a párom a szülinapomon fogja megkérni a kezemet, de rá 3 hónappal történt meg az esemény, és akkor mondtam neki is, mit hittem, és azt mondta, hogy a születésnap, az születésnap, és majd a lánykérésnek kitalál egy külön dátumot ő. Szerinte béna születésnapon megkérni. És ahogy elmagyarázta, hogy a születésnapnak megvan a saját napja, egyetértettem vele, és utólag jobb is, hogy nem a szülinapomon kérte meg a kezem!
22L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!