Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ment már tönkre kapcsolatod...

Ment már tönkre kapcsolatod valami vicces/fura dolog/hülyeség miatt? Mi volt az?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok mint nálam: Összejöttem a sráccal, 1 hónap múlva derült ki hogy gyűlöli a macskákat, valamint pókokat tart otthon. Nos én rettegek a pókoktól és imádom a macskákat:D Szóval ő nem jött fel hozzám a macskás lakásba én meg a pókjait nem akartam látni. Itt vége is lett a kapcsolatnak:D De ez mekkora hülyeség... amúgy semmi gondunk nem volt egymással.
2012. szept. 17. 13:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én sem mennék pókok közé! :D
2012. szept. 17. 13:52
 2/9 anonim válasza:
49%
Igazad van,én sem mentem volna "Pókos" lakásba..:D De a macska miatt se mentem volna fel,tiszta macskaszőr minden brrr..:D 1-1..
2012. szept. 17. 14:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát tényleg hülyeség volt ez miatt szakítani. :)

A pók terráriumba van, nem tud onnan kijönni.

A macskát is be lehet zárni egy másik szobába ha úgy van, bár a macska alapból nem megy oda idegenekhez. Nem olyanok mint a kutyák hogy azonnal oda siet, szaglász, ismerkedik és az ember lába mellé telepszik. A macska max figyelte volna a háttérből az idegent, megbújva valahol...de nem hiszem hogy túl személyes kapcsolatba került volna a srác a macskáddal. (Persze ha gyakran feljárt volna hozzád, elkerülhetetlen lett volna cica dörgi.)

:D

Amúgy nekem nem volt még ilyesmi... hülyeség miatt nem volt még szakítás.

2012. szept. 17. 14:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Még egyetem alatt jogász sráccal ismerkedtünk.Fenn volt nálam koliban,gépem elé ült,2 perc múlva már törölve volt minden előzményem,jelszavam,ami létezik...ő jót akart,merthogy a sajátján is nemrég próbálta,és hogy minden virust töröl...

2 emeltel feljebb hallották ahogy nemszépen kiküldöm hogy az anyukája gépén törölgessen...

2012. szept. 17. 14:46
 5/9 anonim ***** válasza:
AU
2012. szept. 17. 23:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha egy ilyen kis sz@rság képes szétválasztani titeket,akkor nem lehettetek oda egymásért.De akkor minek jöttetek össze?
2012. szept. 17. 23:05
 7/9 anonim ***** válasza:
De a pók az terráriumban van, nem? Nem tudtatok volna esetleg olyan szobába menni, ahol nincs pók, és nem látod? Én nagyon parázok a pókoktól, és szeretem a cicákat, szóval megértelek, de egy ilyen dolog nem választhatna szét titket szerintem.
2012. szept. 17. 23:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocsi: titeket, elírtam.
2012. szept. 17. 23:20
 9/9 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást,akkor ne görcsöljetek ilyen apróságokon.Oldjátok meg úgy hogy mindkettőtöknek jó legyen pók-macska mentes szoba!Sok sikert!:)
2012. szept. 20. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!