Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek hülyeség ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyeség ha a párom születésnapján kérném meg a kezét?

Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 01:33
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
39%

Az én kezemet a 18. szülinapomon kérte meg a párom. Az ajándék egy arany gyűrű volt, 18 kis kővel. Én nagyon jó ötletnek találom ezt még a mai napig, így 10 év elteltével is.

Ha a gyűrűre nézek, (a kövek számából is)mindig emlékszem rá, hogy a 18. szülinapomon kért meg a párom.

2012. szept. 28. 09:47
 22/47 anonim ***** válasza:
47%
Én nem örülnék neki... ne ilyen alkalomhoz kössük az eljegyzést. Meg ne nekem legyen ajándék, hogy ő eljegyez.
2012. szept. 28. 10:21
 23/47 anonim ***** válasza:
75%

Próbáld valahogy kideríteni, nagyon egyéni, hogy ki hogy reagál.

Egyébként én is azok táborát erősítem, akik nem örülnének neki. Nem szeretem az "ünnepkapcsolásokat".

Tudod, mi tetszene? Ha nem az én szülinapomon, hanem az övén kérné meg a kezem. Totál romantikusnak tartanám. Azt üzenné vele, hogy neki ajándék, ha igent mondok. Plusz nem hiszem, hogy sokaknak eszébe jutna ilyen. :)

2012. szept. 28. 11:02
 24/47 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem teljesen mindegy mikor kérik meg az ember kezét. Úgysem azt a napot fogják ünnepelni, hanem a házasságét, ami pedig nyilván nem a szülinapodon lesz, vagy karácsonykor.(ha csak nem akarod szándékosan úgy időzíteni)

Szóval egyáltalán nem hülyeség. Lesz egy csodálatos szülinapja és ennyi.

2012. szept. 28. 11:11
 25/47 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem jó dolog. Igaz, vannak nők, akik nem szeretik az ünnepeket összekötni, hogy két dolog egy napra essen, de szerintem egyik sem háborogna, ha váratlanul akkor kérnék meg a kezét.

Nekem pl. ez a vágyam, hogy a születésnapomon jegyezzenek el.

2012. szept. 28. 11:17
 26/47 anonim ***** válasza:
26%

Nekem a szülinapom a szülinapom, ne bliccelje el a lánykéréssel, tessék vagy máskor megkérni, vagy attól ugyanúgy kérek szülinapi ajándékot.

Nem azzal van a bajom, hogy a szülinapomon megkérik a kezem, hanem azzal, ha onnantól le van szarva a szülinapom, örüljek, hogy meg lettem kérve, ja, hogy ajándék, vagy akármi? Á minek, most kértem meg a kezed. Hát a fenét!

Egyébként nekem egy sima hétköznapon kérte meg a kezem, már előtte sokat beszéltünk róla mégis meglepődtem. Nem mentünk el sehova, otthon volt, DE valaki itt írta, hogy ha egy sima hétköznap étterembe viszed, akkor majd gyanakodni fog, egyik az, hogy azt nem értem, egyeseknek egy étterem olyan extra és ritka alakalom, hogy ott már csak lánykérés lehet vagy mi? Szerintem azért nem gyanakodnak erre a lányok. A másik meg az, hogy felesleges éttermezni, nem attól lesz szebb és különlegesebb, hogy elviszed azt' megeteted előtte, hanem attól, amit és ahogy mondasz.

2012. szept. 28. 12:08
 27/47 anonim ***** válasza:
42%

Jézusom, 26, ilyen kicsinyes vagy? :S Külön ajándékot követelsz. Hány éves vagy, 6? Annyira szánalmasnak tartom, hogy valaki felnőtt fejjel követelje az ajándékokat. A szülinapon eljegyzés a születésnapi ajándék elbliccelése? Jesszusom...

Én jobb szeretek adni, mint kapni, de biztos bennem van a hiba...

2012. szept. 28. 12:23
 28/47 maccigabor válasza:
11%
Egyáltalán nem az!Az én páromnak én is a szülinapján kértem meg a kezét.
2012. szept. 28. 12:56
 29/47 anonim válasza:
55%
Szerintem nem jó ötlet. A születésnapján az ember különbenis számít ajándékra. Szerintem jobb, ha olyankor kéred meg, amikor váratlanul éri.
2012. szept. 28. 13:38
 30/47 anonim ***** válasza:
50%

Istenem... Ezt annyira nem fogom megérteni. Nem jó, mert számítani fog ajándékra. Meg nem jó, mert a szülinapi ajándék elbliccelése. Nekem nincs annál szebb ajándék mikor tudom, hogy a párom szeret engem, és velem akarja leélni az életét, tőlem szeretne gyereket. Itt meg van aki azon siránkozik hogy nem kap majd normális ajándékot.

Én már rég nem aggódom azon, hogy kapok e ajándékot vagy sem. Örülök ha a szeretteim körülöttem vannak. Imádom az édességet, így aztán örülök neki, ha sütnek nekem egy tortát, vagy kapok a páromtól egy szál virágot, de ennél többre nem is vágyom. Ha akarok valamit akkor majd megveszem magamnak.

Kedves 26os..őszintén sajnálom a párodat, hogy egy ilyen nőt vesz feleségül. Akinek a szülinapján nem tökéletes ha megkéri "élete szerelme" a kezét, mert neki kell egy kib*szott parfüm ajándékba. Bár te lehet meg sem állsz a bmw-ig.

2012. szept. 28. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!