Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól hülyült meg, hogy megkértem a kezét? Eddig tök normális nő volt.
Három évig éltünk együtt békében. Márciusban eljegyeztem, azóta uralkodni próbál felettem. Beosztja az időmet, kiosztja reggel a tennivalóimat, este beszámoltat mindenről. Ez még hagyján. Társaságban már kezdem szégyellni a jelenlétét. Kérdeznek a barátaink -engem- és ő válaszol. Megnézzük a meccset? Mi nem szeretjük a focit. (én imádom) Isztok egy Unicumot? Nem, mi a koktélokat szeretjük (én utálom)
Mi lesz ebből később, ha már mos ilyen sárkány?
Huh. Szerintem félre érti a házasság fogalmát! Te mit válaszoltál neki a felhatalmazásos dologra? Tedd helyre, és ha nem megy hagyd el!
31/nő
na...ott és abban a pillanatban közöltem volna vele, hogy drágám, ezennel a szerződést felbontom, mehetsz amerre látsz...ágyőnagyő....azért na....tényleg...hagyd el a jo francba...nekem állam esett le...
23L
"Azért csinálja mert tutyimutyiskodsz."
Már bocsi, de szerintetek ez a normális? Ha a pasi nem szereti a konfliktusokat, akkor rögtön uralkodni kell rajta? Aki gyenge, abba rúgjunk bele, végül is miért nem védi meg magát? Olyan elképzelhetetlen, hogy a nő ne irányítani akarjon, hanem csapatként tekintsen kettőjükre? Az a természetes, ha egy házasságban a nő folyton irányítani akar, a férfi meg időről-időre helyreteszi, hogy márpedig nem? Nem lehet megspórolni ezt a felesleges kínlódást? És az, aki olyan nőt szeretne, akit nem kell "megnevelni", hanem aki magától tudja, hogy mit illik és mit nem, az papucs?
Na ezek után tuti lapát lenne, pedig nem vagyok híve az ilyen válasznak!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!