Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól hülyült meg, hogy megkértem a kezét? Eddig tök normális nő volt.
Három évig éltünk együtt békében. Márciusban eljegyeztem, azóta uralkodni próbál felettem. Beosztja az időmet, kiosztja reggel a tennivalóimat, este beszámoltat mindenről. Ez még hagyján. Társaságban már kezdem szégyellni a jelenlétét. Kérdeznek a barátaink -engem- és ő válaszol. Megnézzük a meccset? Mi nem szeretjük a focit. (én imádom) Isztok egy Unicumot? Nem, mi a koktélokat szeretjük (én utálom)
Mi lesz ebből később, ha már mos ilyen sárkány?
Valószínűleg eddig is ilyen volt.
Te meg eleve nem lehetsz valami domináns személyiség, különben eszébe sem jutna ilyeneket megejteni.
Ezeket miért nekünk mondod, miért nem neki?
Néma gyereknek anyja se érti a szavát.
Ha nem mondod el, nem fog változni a helyzet, de meg is érdemled...
"Szerencsés vagy, mert a legtöbben ezt csak a házasság UTÁN tapasztalják meg. Menekülj!
A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad."
ÓRIÁSI IGAZSÁG! Én is ezzel szívtam meg! 2009-ben nősültem, és azóta pokol az életem! A hétfejű sárkány hörcsögbébi hozzá képest! Most leírhatnám hosszan, hogy mennyire szar és miért (keress meg privátban, ha érdekel), de TÉGY MEG MAGADNAK EGY SZÍVESSÉGET, és azonnal hagyd ott ezt a nőt. NEM LEHET megváltoztatni, a "beszéljétek meg" a legrosszabb tanács, amit kaphatsz!!!
A beszéljétek meg nem a legrosszabb tanács, csak mert te nem tudsz kiszakadni a terrorizáló asszonyka karmai közül.
Ha eddig normális volt, lehet nem is veszi észre magát... Egy próbát megér, ha utána is hülye, még mindig lehet szakítani.
Na figyeljetek! Tegnap este volt az utolsó beszélgetés erről. Tágra nyílt bociszemekkel, a legkedvesebb hangján közölte, hogy ő csak jót akar vegyem tudomásul, minden párkapcsolatban annak a szava dönt, aki jobban ért valamihez. Márpedig én nem ismerem eléggé magamat, de ő igen. Meg kellene köszönnöm, hogy irányít, a felhatalmazást pedig én adtam azzal, hogy megkértem a kezét.
Nem kaptam levegőt egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!