Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkértem a párom kezét, azt hittem erre vár, erre időt kér?! De vajon miért?
Nem szépítem, ez bizony nagyon nem jó jel.
Ha tényleg már beszéltetek erről és pozitívan állt hozzá, akkor fura.
Hány évesek vagytok?
ennyiből nem lehet leszűrni, hogy mi lehet mögötte, de tényleg nem jó jel.
gyakorlatilag olyan, mintha nemet mondott volna.
Erre a választ csak ő tudja.
Lehet, anniyra váratlan volt a dolog, hogy rosszul reagálta le. Belegondolt,hogy ez egy olyan pont, amire ha igent mond, akkor megváltozik sok minden...súlya van a dolognak, amire akkor jött rá.
De ez csak egy tipp, a sok lehetséges közül. Kérdezz rá, egy őszinte választ megérdemelsz.
Igen jól mondják itt előtte, hogy ugye megkérded a kezét akkor azért még lett volna ideje a tényleges esküvőig.
Régen rossz ha egy házasság ilyen döcögősen indul. Nem hiszem hogy taktikázna, de ha így van akkor meg pláne gáz ilyennel szórakozni.
Mindenesetre kicsit szabadulj ki a szerelem lila ködéből és gondolkodj el te is. Esetleg észreveszel olyan dolgokat is most már amit eddig nem láttál meg.
"...Türelem.Semmi baja,csak gondolkodik,..."
Tudod azért 2,5 év után erre nem kellene már plusz 2 hét hanem kapásból tudni illik a választ, hogy igen vagy nem.
Most komolyan mivel lesz itt több információra pár nap alatt amit ne kapott volna meg 2,5 év alatt?
Ennyi idő után már eleve illik eljátszani a gondolattal magunkban kérdés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!