Ezt miért is csinálja a srác? Amikor megkértem akkor nem volt hajlandó?
1hónapja szakitottam a pasimmal, szörnyű kapcsolatunk volt 1,5 évig...hazudozott, átvert...eljátszotta a bizalmamat.
megutáltam.
most egy közösségi oldalon bejelölt a volt.otársa, és rámirt a lényeg az volt h a srác már az elején oltott...aztán rákérdezett arra h miért nem vagyok együtt a volt pasimmal, és meséljek erről, mer tő ugy sajnálja szegényt... nagyon felhuzott leirtam neki h életem legrosszab 1,5éve volt vele és h a fiu egy patkány és szánalmas...
mondom a srácnak, h elmondhatja neki nyugodtan, erre mentegetőzött, h ő nem fogja..
erre most megtudom msnen valakitől pletyka utján, de tuti infon! hogy elmondott minden a volt pasimnak, és leirta h én agybeteg vagyok meg h nemvagyok normális, és kezeltetnem kéne magam...mint a dedoban
Ja tudni kell hogy a volt pasim 1 önsajnáltató hazug patkány
betegesen hazudik.
Pfff...és még hogy a nők a pletykásak. és attól hogy ezeket leirtam miért is kellene kezeltetnem magamat? és ettől miért vagyok AGYBETEG???
mostmeg frankón a srác hord el engem mindennek holott pont ő irta a közösségi oldalon levélben, h ehhez neki nincs köze.
ha nincs köze akkor most mit arcoskodik???
milyen könnyű ilyeneket mondani az ember háta mögött...
én legalább az exem szemébe elmondtam ezeket
köszi.
csak tudni kell, h ezek az "ember" elméletileg 21évesek és olyanok mint a 13éves kislányok
Nyugi!
Az első pasim és köztem 10 év volt. Mikor először figyelt fel rám, nagyon fiatal voltam, hamar vette a lapot,hogy itt nem fog szexelni. Hamar összejött egy nálam idősebb lánnyal,majdnem egy évig voltak együtt, de scaj vidéki volt és ritkán találkoztak. Közben idősebb lettem és újra próbálkozott..nekem-én hülye-imponált, hogy egy nálam idősebb férfinak tetszem és elkezdtünk randizni. Petting is már volt köztünk, de nem feküdtem le vele. Ez pár hónapig így ment, mikor elpanaszolta, hogy a barátnője megcsalta őt és szakított is vele. Én meg néztem,hogy most minek panaszkodik, hiszen, ha ő meg velem csalta a barátnőjét. Na,mindegy, utána még kb 2 évig együtt votunk, közben kezdett benőni a fejem lágya és amikor ez megtörtént, úgy dobtam ki, mint macskát sz..ni. :))
Utána összejött egy ismerős csajjal, aki szintén 2 év után kidobta! Aztán hallottam másoktól, hogy sajnáltatta magát, hogy vele mindig hogy kibabrálnak, pedgi ő miylen fasza csávó... :-D Amíg ismertem, mindig csak a nők voltak a szemetek ő meg a jófiú...és ő is csak sajnáltatni tudta magát! Én már scak azon bosszankodom,hogy miért nem előbb dobtam, egyébként meg már csak nevetek rajta! :-D
Tudod, a hülyékkel nem kell törődni. Elhiszem, hogy bosszant, de inkább annak örülj, hogy megszabadultál tőle! :)
Ő dedos???
Te mi vagy, ha ilyenekel foglalkozol??
:D jókis sztori...
fúú de én ezen felhuztam agam és frankón msnezgetnek h ilyen gáz vagyok meg olyan r*banc...holott a pasim hazudott nekem ugy mintha olvasta volna...minden nap!!!!
Ja és még papucs is volt
temeg olvasd el legközelebb rendesen a kiirásomat mert ezt irtam:
"mondom a srácnak, h ELMONDHATJA NEKI NYUGODTAN, erre mentegetőzött, h ő nem fogja.."
A válasz megírásának időpontja: ma 19:36
akkor is, akkor meg minek húzod fel magad, ha elmondhatta nyugodtan? Bocsánat csak ma idegbajos vagyok, szóval mindenkivel bunkózok : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!