Ezt miért is csinálja a srác? Amikor megkértem akkor nem volt hajlandó?
1hónapja szakitottam a pasimmal, szörnyű kapcsolatunk volt 1,5 évig...hazudozott, átvert...eljátszotta a bizalmamat.
megutáltam.
most egy közösségi oldalon bejelölt a volt.otársa, és rámirt a lényeg az volt h a srác már az elején oltott...aztán rákérdezett arra h miért nem vagyok együtt a volt pasimmal, és meséljek erről, mer tő ugy sajnálja szegényt... nagyon felhuzott leirtam neki h életem legrosszab 1,5éve volt vele és h a fiu egy patkány és szánalmas...
mondom a srácnak, h elmondhatja neki nyugodtan, erre mentegetőzött, h ő nem fogja..
erre most megtudom msnen valakitől pletyka utján, de tuti infon! hogy elmondott minden a volt pasimnak, és leirta h én agybeteg vagyok meg h nemvagyok normális, és kezeltetnem kéne magam...mint a dedoban
Ja tudni kell hogy a volt pasim 1 önsajnáltató hazug patkány
nem az a baj, h elmondta hanem h rolam h beszél...előttem nemvolt ilyen nagy a pofája 1iknek sem.
semmi baj
jaj ne foglalkozz ezekkel már. A haverja, tudta milyen genyó volt régen is, nem kelett volna vele beszélned. de ha már tudtad s szóbaáltál vele sejthetted, hogy hazudik mint az ex, hisz hasonló emberek vonzák egymást...
De ha ez megnyugtatja az idegeid akkor nyugodtan bemásolhatod msnre az őáltala írt levelet meg, teregetheted az ex szennnyesét. Az már más kérdés, hogy azzal magad is minősítenéd de a levelet nyugodtan másold be s, hogy utána ő miket is mond. Mindenkinek lefog esni akinek van esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!