Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya az ilyen? Azt hittem,...

Anya az ilyen? Azt hittem, leütöm!

Figyelt kérdés

Egy hipermarketben vagyok pénztáros.Tegnap egy idegbeteg nő fizetett nálam az aranyos kislányával.A kocsi tele cuccal a kislány vagy 6 éves.Az "anya" mindennek lehordta, idézem:A te kib@szott szülinaposra készülünk, nem mozdulnál meg te gyökér? Mi az istent csinálsz te nyomorult? Mozogjál már, mindjárt agyon ütlek!Miattad állunk itt te majom!

Azt hittem, menten elájulok.Egy darabig hallgattam, aztán mondtam a nőnek, hogy legyen szíves modorálja már magát, ha nem is gyermeke miatt, -szégyen -gyalázat -akkor miattam, mert pénzzel dolgozom, és nem vagyok hajlandó az ő ocsmány stílusát hallgatni.Na, ettől egy kicsit vissza vett.Visszanéztem, ahogy mentek el, a gyereket végig rángatta, meg ütötte.Pfff, agyon tudtam volna ütni.Ha vevőként látom, tuti, hogy közbe léptem volna.Hát minek szül az ilyen?

2011. jan. 15. 12:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
máskor ereszd rájuk a biztonsági őröket, azok meg hívjanak rendőrt
2011. jan. 15. 12:04
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Szerény véleményem szerint ez csak szült nem pedig anya!
2011. jan. 15. 12:05
 3/15 anonim ***** válasza:
26%

Szerény véleményem szerint ez csak szült nem pedig anya!

Az ilyen embernek mért nem szakadt annyába a feje?

2011. jan. 15. 12:06
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Mások meg évekig, évtizedekig várnak egy gyerekre, akit a tenyerükön hordoznának, és nem adatik meg nekik. Ilyen igazságtalan az élet. Szegény kislány...
2011. jan. 15. 12:07
 5/15 anonim ***** válasza:
67%
Hogy nyomorodna meg az ilyen kurv@
2011. jan. 15. 12:09
 6/15 anonim ***** válasza:
37%
Cig@ny a nő?
2011. jan. 15. 12:10
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
rendort?es a rendor mit csinalna? semmit. az a baj hogy nem sok mindent lehet tenni,max a gyermekvedelmiseket kene ertesiteni de ahhoz meg a cim is kene. na meg fogadok akkor hirtelen mintacsalad lenne. sajnalom a gyereket es sajnos lehe o is ilyen lesz felnottkent a rossz pelda miatt.
2011. jan. 15. 12:11
 8/15 anonim ***** válasza:
44%

Nagyon rühellem az ilyet!:S Az ilyen nem anya, ez csak úgy megszülte és ennyi..undorító!

Minek kellett neki akkor gyerek?

Szegény lányból meg felnőttkorára egy kishitű, önbizalomhiányos lesz..:S ha már most így lehordja mindennek a gyerekét, porig rombolja az önbizalmát.

2011. jan. 15. 12:12
 9/15 anonim ***** válasza:
41%
Mocskos hülye ez nem anya,az ilyet szétszaggatnàm.Egy szerencsétlen rakàs....a gyereket hibàztatja,és ràfogja azt ami õ,meg tudnàm tépni vagy még màst is.
2011. jan. 15. 12:19
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem volt cigány.Sőt egy jó kiállású nő volt, kártyával fizetett, Dr.Valaki- né volt, olyan 40 év körüli.Undorító volt, ez a szitu az egész napomra rányomta a bélyegét.Az a kislány annyira meg volt hunyászkodva, hogy nem bírtam levenni a szemem róla.Micsoda szülinapja lehet ma...
2011. jan. 15. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!