Anya az ilyen? Azt hittem, leütöm!
Egy hipermarketben vagyok pénztáros.Tegnap egy idegbeteg nő fizetett nálam az aranyos kislányával.A kocsi tele cuccal a kislány vagy 6 éves.Az "anya" mindennek lehordta, idézem:A te kib@szott szülinaposra készülünk, nem mozdulnál meg te gyökér? Mi az istent csinálsz te nyomorult? Mozogjál már, mindjárt agyon ütlek!Miattad állunk itt te majom!
Azt hittem, menten elájulok.Egy darabig hallgattam, aztán mondtam a nőnek, hogy legyen szíves modorálja már magát, ha nem is gyermeke miatt, -szégyen -gyalázat -akkor miattam, mert pénzzel dolgozom, és nem vagyok hajlandó az ő ocsmány stílusát hallgatni.Na, ettől egy kicsit vissza vett.Visszanéztem, ahogy mentek el, a gyereket végig rángatta, meg ütötte.Pfff, agyon tudtam volna ütni.Ha vevőként látom, tuti, hogy közbe léptem volna.Hát minek szül az ilyen?

Szerény véleményem szerint ez csak szült nem pedig anya!
Az ilyen embernek mért nem szakadt annyába a feje?

Nagyon rühellem az ilyet!:S Az ilyen nem anya, ez csak úgy megszülte és ennyi..undorító!
Minek kellett neki akkor gyerek?
Szegény lányból meg felnőttkorára egy kishitű, önbizalomhiányos lesz..:S ha már most így lehordja mindennek a gyerekét, porig rombolja az önbizalmát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!