Hozzámentem valakihez akit azt hittem szeretek, de rájöttem hogy nekem az exem kell akivel 10 évig voltam csak ö nem akart elvennicsak együtt éltünk. Mit tegyek?
A szeretet tartósabb érzés,mint a szerelem. A szerelem a rajongás,a szeretet sokkal több!
A házasságot pedig csak válással lehet "visszacsinálni".
Amíg nem tudsz dönteni,legalább gyereket ne szülj! Ne tedd az ő életét is tönkre.
Én úgy bírom az ilyen embereket...:(
Nézz már magadba egy kicsit...
1. Minek mentél hozzá, ha nem voltál biztos az érzéseidben!
2. Jól írta, az egyik válaszoló, a szerelem csak egy múló érzés, ami persze valamilyen szinten megmarad, de nem lehet egy egész életen át valakibe ugyanúgy szerelmesnek lenni. A szeretet sokkal erősebb.
3.Két szék közül a földre esel majd a végén. Ha van eszed gondolkozz: miért nem vett el az exed? Tudta, hogy neked ez fontos, és mégsem tudtatok megállapodni, tehát ha ilyen egyszerű kérdésben sem jutottatok dűlőre akkor az már régen rossz, másrészről az exed hagyta hogy más felesége legyél...tehát mégsem voltak olyanok erősek az érzései irántad mint ahogy te gondolod...
Lehet kicsit szigorú voltam, de mi nem mondhatjuk meg neked mit csinálj, a te életed, én csak azt tudom tanácsolni, hogy nézz magadba és dönts, és tarts ki a döntésed mellett, soha nem leszel boldog ha mindig bizonytalanságban élsz és más után sóvárogsz...!!!
Az írásodból ítélve (mert mi másból), érzelmileg erősen kiegyensúlyozatlan vagy és ezért ezzel a váljak/ne váljak problémától nem is igazán tudsz mostanában megszabadulni.
A helyedben újra kapcsolatba lépnék az exel.
Nem értelek!
Mióta ismered a férjed?
Mikor hagytad ott az exed?
Miért házasodtál,ha az exed érdekel még?
Miért kell másnak tönkre tenni az életét a hülyeséged miatt?
Miért nem akart elvenni az exed?
Annyi kérdés van,amit saját magadnak is feltehettél volna.Ehelyett most sóvárogsz az ex után,a férjedet meg kínzod ezzel!Ha nem is tudja még.de hidd el meg fogja érezni,hogy vacillálsz,mert ezen jár az agyad és nem azon,amin kellene!Döntsd el mihamarabb,hogy mit akarsz,hogy a férjed ne szenvedjen sokáig és mihamarabb túllépjen ezen!De ha elhagyod,lehet hogy két szék közül a földön találod magad!
A döntésnél vedd figyelembe, hogy az exednek nyilvánvalóan NEM KELLESZ. Lehet, hogy HASZNÁL még egy ideig, egy barátnő sokkal olcsóbb, mint egy bejárónő és egy hivatásos 24 órában, megéri neki. Addig, amíg nem talál jobbat. Azért nem vett el, mert egy jobbra vár. Ha valóban veled akarna élni, 10 éve alatt elvett volna. Az csak duma, hogy nem akar házasságot. VELED nem akar házasságot.
Na... akarsz még válni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!