Hozzámentem valakihez akit azt hittem szeretek, de rájöttem hogy nekem az exem kell akivel 10 évig voltam csak ö nem akart elvennicsak együtt éltünk. Mit tegyek?
Mi a helyzet azzal akihez hozzámentél,mert"azt hitted szereted"????Az ő lelki világa nem számít???
Furcsa!!
Nevetséges ez a kérdés, szerintem is kamu.
Ennyire ostoba, éretlen ember nincs a földön. Tessék mondani, hány éves tetszik lenni és miylen népcsoportból tetszik lenni?
Alapból nem kezdenék egy 2 házasságon túlesett emberrel, azzal valami nem stimmel, aztán nem mennék férjhez rohamtempóval senkihez... most (ha igaz a kérdés) szegény férj fogja bánni, holott egyedül ő a normális ebben a hármasban! Lúzer.
ne haragudj, de hülye vagy. csak azért otthagytad a szerelmed, mert nem tudott volna elvenni?
megérdemled..
Szerintem kamu a kérdés.Ha nem akkor viszont megérdemled a sorsodat.
Miért mentél hozzá?
Miért szakitottál a volt pasiddal?
Csak azért hogy elvegyen egyszer az életben valaki feleségül?
Miért?
Miért?
Az a baj hogy számomra sok itt a miért.
Én nem itéllek el,de akkor inkább most válljál el,ezzel ne huzd az időt,mert ez neked sem jó és a párodnak sem.
De viszont azt is vedd számittásba,hogy a volt párod lehet hogy már semmit nem akar tőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!