Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hozzámentem valakihez akit...

Hozzámentem valakihez akit azt hittem szeretek, de rájöttem hogy nekem az exem kell akivel 10 évig voltam csak ö nem akart elvennicsak együtt éltünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rájöttem az ex az igazi még ha nem is akart házasságot amirölén mindig is álmodoztam. a másik is rendes nem akarom megbántani és azt hittem szeretem hozzámentem de rájöttam az csak rajongás volt és csak szeretettel szeretem. a masikat szerelemmel össze vagyok zavarodva fáj a szivem hogy csinálhatnám vissza az esküvöt? nemrég volt
2011. jan. 6. 08:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Azon nem gondolkoztál méág el, hogy miért romlottak meg a házasságai, vagy mindkét esetben a nők voltak a hibásak?
2011. jan. 6. 09:10
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
te egy lúzer vagy csak azért házasodni, hogy elvegyen valaki. ha igazán szeretted volna, úgyis szeretted volna ha nem vesz el soha. média által manipulált esküvőmániás.
2011. jan. 6. 09:16
 13/19 anonim válasza:
86%

Mi a helyzet azzal akihez hozzámentél,mert"azt hitted szereted"????Az ő lelki világa nem számít???

Furcsa!!

2011. jan. 6. 09:18
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
Akkor itt csakis te vagy a hibás.Én,ha a párom nem akarna elvenni,akkor nem erőltetem.Persze jó lenne,de nem a lételemem.Az exedet megértem,hogy nem akar házasodni,hisz már volt 2 rossz is,ha ő volt a hibás,ha nem.Ez a 2 házasság is bizonyítja,hogy nem minden a papír.És ha ő azt mondja,hogy nincs pénz,akkor minek adósságba verni magatokat?És emiatt hagytad el?Emiatt mentél a volt tanárodhoz? (természetesen nem ítélem el) de az írásodból az jön le,hogy neked mindegy,hogy kihez mégy feleségül csak valaki vegyen el!Csöbörből vödörbe estél.Megérte ez?
2011. jan. 6. 09:19
 15/19 anonim ***** válasza:
23%
szerintem a kérdés kamu....
2011. jan. 6. 09:45
 16/19 anonim ***** válasza:
26%

Nevetséges ez a kérdés, szerintem is kamu.

Ennyire ostoba, éretlen ember nincs a földön. Tessék mondani, hány éves tetszik lenni és miylen népcsoportból tetszik lenni?

Alapból nem kezdenék egy 2 házasságon túlesett emberrel, azzal valami nem stimmel, aztán nem mennék férjhez rohamtempóval senkihez... most (ha igaz a kérdés) szegény férj fogja bánni, holott egyedül ő a normális ebben a hármasban! Lúzer.

2011. jan. 6. 11:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Te 14 éves vagy, vagy szőke, vagy mindkettő?? XD
2011. jan. 6. 11:32
 18/19 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de hülye vagy. csak azért otthagytad a szerelmed, mert nem tudott volna elvenni?

megérdemled..

2011. jan. 6. 11:55
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem kamu a kérdés.Ha nem akkor viszont megérdemled a sorsodat.

Miért mentél hozzá?

Miért szakitottál a volt pasiddal?

Csak azért hogy elvegyen egyszer az életben valaki feleségül?

Miért?

Miért?

Az a baj hogy számomra sok itt a miért.

Én nem itéllek el,de akkor inkább most válljál el,ezzel ne huzd az időt,mert ez neked sem jó és a párodnak sem.

De viszont azt is vedd számittásba,hogy a volt párod lehet hogy már semmit nem akar tőled!

2011. jan. 6. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!