Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya az ilyen? Azt hittem,...

Anya az ilyen? Azt hittem, leütöm!

Figyelt kérdés

Egy hipermarketben vagyok pénztáros.Tegnap egy idegbeteg nő fizetett nálam az aranyos kislányával.A kocsi tele cuccal a kislány vagy 6 éves.Az "anya" mindennek lehordta, idézem:A te kib@szott szülinaposra készülünk, nem mozdulnál meg te gyökér? Mi az istent csinálsz te nyomorult? Mozogjál már, mindjárt agyon ütlek!Miattad állunk itt te majom!

Azt hittem, menten elájulok.Egy darabig hallgattam, aztán mondtam a nőnek, hogy legyen szíves modorálja már magát, ha nem is gyermeke miatt, -szégyen -gyalázat -akkor miattam, mert pénzzel dolgozom, és nem vagyok hajlandó az ő ocsmány stílusát hallgatni.Na, ettől egy kicsit vissza vett.Visszanéztem, ahogy mentek el, a gyereket végig rángatta, meg ütötte.Pfff, agyon tudtam volna ütni.Ha vevőként látom, tuti, hogy közbe léptem volna.Hát minek szül az ilyen?

2011. jan. 15. 12:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
a rendőr könnyű testi sértés alapos gyanújával előállítaná, ha veri a gyereket...a biztonsági kamera felvétele meg ott van bizonyítéknak
2011. jan. 15. 13:10
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
Ugyanez a nő, ha meg elvetette volna a gyereket, azon lennének az emberek kiakadva (ha tudnák), pedig neki is jobb lett volna.
2011. jan. 15. 14:20
 13/15 tetris ***** válasza:
Lányok! Szerintem olyna könnyen ítélkeztek. Lehet, hogy dr-né máskor normális szokott lenni, csak aznap volt nagyon rossz napja. Nem helyeslem amit tett, de bármelyikünk ki lehet akadva valami miatt. Persze ezt nem a kislányán kellene levezetni. Szegény pici lány!
2011. jan. 15. 15:26
 14/15 anonim ***** válasza:
55%
persze igen, én is voltam már mérges a lányomra. Rákiabáltam. Itthon. Na de ilyet még nem is hallottam? Az életbe nem beszélnék így a lányommal. Az a baj, hogy szegény kisgyereknek olyan de olyan lelki problémái lesznek a hülye anyja miatt később!?
2011. jan. 15. 15:45
 15/15 anonim ***** válasza:
68%

Miért lett volna pont cigány?Tudtommal náluk a gyerek szent.

De ennél a nőnél még az állat is különbül bánik az utódjával.

Ráadásul doktorné..na,szép!

Elszomorodtam,amikor olvastam,miket mondott a kislányára,ráadásul épp a szülinapján.Nyilván nagyon terhére van a gyermek,meg a szülinap is.Akkor már jobban tette volna,ha nem rendezi meg a szülinapot,inkább békén hagyja a gyereket,jobban járt volna szegény gyermek.De minek szült egyáltalán egy ilyen??

2011. jan. 15. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!