Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak az eljegyzésre? Ő keres kifogást, vagy én nem vagyok megértő?
Figyelt kérdés
Párommal négy éve lakunk együtt, tudja, hogy szeretnék esküvőt, azt mondja ha nekem ez fontos, " ő sincs ellenére. " Amikor az eljegyzés (én hozom elő) szóba kerül, mindig az a válasz, hogy egy esküvő sok pénz, nekünk először lakást kell venni. Talán én nem vagyok elég megértő, de úgy érzem mindig lesz kifogás, az évek meg csak mennek. Ráerőltetni nem akarok, (és nem is tudnék) semmit, de szeretném tudni mi lesz velünk. Hogy lehet ezt úgy megbeszélni, hogy megértse, az őszinte terveit szeretném hallani?2012. júl. 4. 13:09
51/54 anonim válasza:
Köszi, hogy legyökereztél. Nem csalódtam...
52/54 anonim válasza:
"Én is linkelnék, de sajna nem találom azt a kérdést, amikor 10-en valahány éves kapcsolatnak lett vége, és mivel nem voltak házasok, ezért bumm, nincstelen lett a nő, mert ugye megtehette a férfi, senkije nem volt neki hivatalosan."
Láttam azt a kérdést, és már ott se értettem, hogy ha feleség lett volna a hölgy, akkor elment volna dolgozni, így meg nem tudott? Vagy mi lett volna a különbség, amiért járt volna neki a pasi fele vagyona?
53/54 anonim válasza:
kérdező: te 25 vagy, a párod meg 40? és gondolod, hogy eddig azért nem házasodott, mert csak rád várt? :D nyugodj bele, hogy ő nem az a fajta, különben már akkor elvett volna valakit, amikor te épp általánosból ballagtál...
54/54 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!