Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak az eljegyzésre? Ő keres kifogást, vagy én nem vagyok megértő?
A rákérdezéseken túl vagyunk. Nem hangzik el se az hogy szeretné, se az hogy nem akarja. Válaszok:" lehet róla szó, nekem nincs ellenemre, megértem hogy neked ez fontos."
Én 25 éves leszek.Nem szeretném feldobálni, hogy talán a legszebb éveim töltöm vele, de mégis egyre jobban aggaszt, hogy talán örökre így maradunk. Egy albérletben, házasság csak jövőbeli terv, gyerek csak jövőbeli terv, előbb utóbb beleunok a várakozásba, pedig kettőnk közül én érek rá jobban. Igazából nem is tudom milyen segítséget várok tőletek, csak jól esett kiírni magamból ami aggaszt :) Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek.
Hát nem tudom. Nekünk megvolt az esküvő az önkormányzaton pár ezerből, a ruhám többe került, aztán vacsora 16 főre. Fél év múlva templomi esküvő nagyobb násznéppel, de megúsztuk 300000-ből. Lemondtunk a nagy, szép lagziról, hogy egyáltalán összeházasodhassunk. Nem bántam meg.
Én úgy veszem észre a leírásod alapján, hogy ez a 40 éves szerelmed inkább kihasználja a legszebb éveidet, ahogy Te is írtad. Húzza-halasztja, nem mond semmi konkrétumot. A pasik ilyenek. Ha nem akarnak valamit, így reagálnak a kérdésekre. És természetes, hogy ilyenkor már gyerekre gondolsz, nem értem azt a hozzászólót, aki szerint még korai (22 évesen szültem az elsőt, frissen, diploma után). Meg már ő sem lesz fiatalabb, ha neki szülnél nemsokára kéne.
Nem érdekel, hogy ki pontoz le meg ki küld el melegebb éghajlatra privátban, de ez a véleményem.
"Jó tudni, hogy a lányok nagy része így gondolkodik... 22-25évesen gyereket vállalni?! Ezzel tudjátok, hogy mit értek el? Azt, hogy hitegetni, meg kamuzni fogunk nektek(mint a kérdező barátja). Nem szeretek másokat átverni, de nem lesz más megoldás. Nekem nem kell se házasság, se gyerek."
Jó tudni, hogy a pasik nagy része meg így gondolkodik. Ezzel meg azt fogjátok elérni, hogy amint rájövünk, hogy hitegettek, és kamuztok, mert arra mérget vehettek, hogy rájövünk, úgy fogtok repülni mint a győzelmi zászló. Mert nekünk meg ilyen kapcsolat nem kell. De csak hajrá, kedves "férfiak"!
"Jó tudni, hogy a pasik nagy része meg így gondolkodik. Ezzel meg azt fogjátok elérni, hogy amint rájövünk, hogy hitegettek, és kamuztok, mert arra mérget vehettek, hogy rájövünk, úgy fogtok repülni mint a győzelmi zászló. Mert nekünk meg ilyen kapcsolat nem kell. De csak hajrá, kedves "férfiak"!"
Erről ti tehettek. Ha normálisan meglehetne veletek beszélni, hogy majd ráérünk 30 felett a házassággal meg a gyerekkel, akkor nem lenne semmi gond. Ha meg bejelentenénk, hogy nem akarunk házasodni, meg gyereket se, akkor úgy néznétek ránk, mint a véres rongyra... Komolyan aggaszt ez az egész. Utálok hazudni és másokat átverni. De van más megoldás? Vagy éljünk szerzetesi életet, magányosan?
ma 14:25
Sajnos egyet kell,hogy értsek veled. Nagyon nehéz emellett egy értelmes nőt találni, akivel az ember le is élné az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!