Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meddig várjak az eljegyzésre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak az eljegyzésre? Ő keres kifogást, vagy én nem vagyok megértő?

Figyelt kérdés
Párommal négy éve lakunk együtt, tudja, hogy szeretnék esküvőt, azt mondja ha nekem ez fontos, " ő sincs ellenére. " Amikor az eljegyzés (én hozom elő) szóba kerül, mindig az a válasz, hogy egy esküvő sok pénz, nekünk először lakást kell venni. Talán én nem vagyok elég megértő, de úgy érzem mindig lesz kifogás, az évek meg csak mennek. Ráerőltetni nem akarok, (és nem is tudnék) semmit, de szeretném tudni mi lesz velünk. Hogy lehet ezt úgy megbeszélni, hogy megértse, az őszinte terveit szeretném hallani?

2012. júl. 4. 13:09
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:

A rákérdezéseken túl vagyunk. Nem hangzik el se az hogy szeretné, se az hogy nem akarja. Válaszok:" lehet róla szó, nekem nincs ellenemre, megértem hogy neked ez fontos."

Én 25 éves leszek.Nem szeretném feldobálni, hogy talán a legszebb éveim töltöm vele, de mégis egyre jobban aggaszt, hogy talán örökre így maradunk. Egy albérletben, házasság csak jövőbeli terv, gyerek csak jövőbeli terv, előbb utóbb beleunok a várakozásba, pedig kettőnk közül én érek rá jobban. Igazából nem is tudom milyen segítséget várok tőletek, csak jól esett kiírni magamból ami aggaszt :) Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek.

2012. júl. 4. 13:42
 12/54 anonim ***** válasza:
11%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__31..

Ezért nem akar házasságot. Megértem.

2012. júl. 4. 13:46
 13/54 anonim ***** válasza:
29%
Még csak 25 vagy és már türelmetlenül várod az esküvőt meg a babát? Ráadásul egy olyan férfitől, aki 40 felett van és eddig szabad életet élt? Hááát...
2012. júl. 4. 13:47
 14/54 anonim ***** válasza:
100%
Ő keres kifogást.
2012. júl. 4. 13:56
 15/54 anonim válasza:
91%

Hát nem tudom. Nekünk megvolt az esküvő az önkormányzaton pár ezerből, a ruhám többe került, aztán vacsora 16 főre. Fél év múlva templomi esküvő nagyobb násznéppel, de megúsztuk 300000-ből. Lemondtunk a nagy, szép lagziról, hogy egyáltalán összeházasodhassunk. Nem bántam meg.

Én úgy veszem észre a leírásod alapján, hogy ez a 40 éves szerelmed inkább kihasználja a legszebb éveidet, ahogy Te is írtad. Húzza-halasztja, nem mond semmi konkrétumot. A pasik ilyenek. Ha nem akarnak valamit, így reagálnak a kérdésekre. És természetes, hogy ilyenkor már gyerekre gondolsz, nem értem azt a hozzászólót, aki szerint még korai (22 évesen szültem az elsőt, frissen, diploma után). Meg már ő sem lesz fiatalabb, ha neki szülnél nemsokára kéne.

Nem érdekel, hogy ki pontoz le meg ki küld el melegebb éghajlatra privátban, de ez a véleményem.

2012. júl. 4. 14:20
 16/54 anonim ***** válasza:
7%
Jó tudni, hogy a lányok nagy része így gondolkodik... 22-25évesen gyereket vállalni?! Ezzel tudjátok, hogy mit értek el? Azt, hogy hitegetni, meg kamuzni fogunk nektek(mint a kérdező barátja). Nem szeretek másokat átverni, de nem lesz más megoldás. Nekem nem kell se házasság, se gyerek.
2012. júl. 4. 14:25
 17/54 anonim ***** válasza:
100%
Ez a lakásvásárlás kifogás. Esküvőt lehet kevés pénzből is megtartani.
2012. júl. 4. 14:40
 18/54 anonim ***** válasza:
87%

"Jó tudni, hogy a lányok nagy része így gondolkodik... 22-25évesen gyereket vállalni?! Ezzel tudjátok, hogy mit értek el? Azt, hogy hitegetni, meg kamuzni fogunk nektek(mint a kérdező barátja). Nem szeretek másokat átverni, de nem lesz más megoldás. Nekem nem kell se házasság, se gyerek."

Jó tudni, hogy a pasik nagy része meg így gondolkodik. Ezzel meg azt fogjátok elérni, hogy amint rájövünk, hogy hitegettek, és kamuztok, mert arra mérget vehettek, hogy rájövünk, úgy fogtok repülni mint a győzelmi zászló. Mert nekünk meg ilyen kapcsolat nem kell. De csak hajrá, kedves "férfiak"!

2012. júl. 4. 14:41
 19/54 anonim ***** válasza:
16%

"Jó tudni, hogy a pasik nagy része meg így gondolkodik. Ezzel meg azt fogjátok elérni, hogy amint rájövünk, hogy hitegettek, és kamuztok, mert arra mérget vehettek, hogy rájövünk, úgy fogtok repülni mint a győzelmi zászló. Mert nekünk meg ilyen kapcsolat nem kell. De csak hajrá, kedves "férfiak"!"

Erről ti tehettek. Ha normálisan meglehetne veletek beszélni, hogy majd ráérünk 30 felett a házassággal meg a gyerekkel, akkor nem lenne semmi gond. Ha meg bejelentenénk, hogy nem akarunk házasodni, meg gyereket se, akkor úgy néznétek ránk, mint a véres rongyra... Komolyan aggaszt ez az egész. Utálok hazudni és másokat átverni. De van más megoldás? Vagy éljünk szerzetesi életet, magányosan?

2012. júl. 4. 14:50
 20/54 anonim ***** válasza:
22%

ma 14:25

Sajnos egyet kell,hogy értsek veled. Nagyon nehéz emellett egy értelmes nőt találni, akivel az ember le is élné az életét.

2012. júl. 4. 15:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!