Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meddig várjak az eljegyzésre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak az eljegyzésre? Ő keres kifogást, vagy én nem vagyok megértő?

Figyelt kérdés
Párommal négy éve lakunk együtt, tudja, hogy szeretnék esküvőt, azt mondja ha nekem ez fontos, " ő sincs ellenére. " Amikor az eljegyzés (én hozom elő) szóba kerül, mindig az a válasz, hogy egy esküvő sok pénz, nekünk először lakást kell venni. Talán én nem vagyok elég megértő, de úgy érzem mindig lesz kifogás, az évek meg csak mennek. Ráerőltetni nem akarok, (és nem is tudnék) semmit, de szeretném tudni mi lesz velünk. Hogy lehet ezt úgy megbeszélni, hogy megértse, az őszinte terveit szeretném hallani?

2012. júl. 4. 13:09
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó! Nem, nem így kell élni. Ha megismerkedsz egy nővel, nyomatékosan tudomására hozod, hogy részedről házasság és gyerek minden körülmények között kizárva. Ha hiszed ha nem, léteznek olyan nők (nem is kevesen), akik szintén nem akarnak gyereket, házasságot. De ha együtt vagy valakivel, aki szeretné ezeket, és te látszólag beleegyezel, hogy majd ekkor, majd akkor, közben pedig eszed ágában sincs elvenni és a hideg ráz a gyerekektől, na ez gerinctelenség a javából. Lehet, hogy az általam javasolt módon kevesebb numera jut neked, de vesztegeted más emberek életét. Már ha neked ez számít.
2012. júl. 4. 15:18
 22/54 anonim ***** válasza:
91%

"hogy majd ráérünk 30 felett a házassággal meg a gyerekkel,"

Sokkal egészségesebb 30 alatt szülni, 30 felett már sokkal több a kockázat, erről még nem hallottatok? Szerintem az gondolkodik felelősségteljesen, aki még 30 alatt szül. Ezt jó lenne, ha megértenének, kedves férfiak. De hát ezek szerint erről is mi nők tehetünk.

2012. júl. 4. 15:18
 23/54 anonim ***** válasza:
92%
14.50-nek szólt.
2012. júl. 4. 15:19
 24/54 anonim ***** válasza:
23%
Nekem a gyermek ellen nincs kifogásom, csupán a házasság intézményét kérdőjelezem meg.
2012. júl. 4. 15:19
 25/54 anonim ***** válasza:
58%
Így már mindjárt más. Mert a házasságért én sem vagyok nagyon oda. Gyerekről meg leírtam, mit gondolok.
2012. júl. 4. 15:21
 26/54 anonim ***** válasza:
29%

ma 15:18!

Ezzel egyetértek. Mint írtam, nem szeretnék senkit megbántani és átverni. Egyébként kevés olyan nő van, aki nem akar házasodni...

2012. júl. 4. 15:25
 27/54 anonim ***** válasza:
16%

"Sokkal egészségesebb 30 alatt szülni, 30 felett már sokkal több a kockázat, erről még nem hallottatok? Szerintem az gondolkodik felelősségteljesen, aki még 30 alatt szül. Ezt jó lenne, ha megértenének, kedves férfiak. De hát ezek szerint erről is mi nők tehetünk."

Ez oké. És? Én is huszonéves vagyok és eszem ágában nincs 10éven belül gyereket vállalni. Szerintem nagyon sok férfi van ezzel így. Ebben az esetben mi a teendő? A 16-17 éves lányok közül válogassak, akik még nem akarnak gyereket? Manapság már ez a trend, hogy 10évvel fiatalabb barátnőt kell választani ahhoz, hogy meglegyen az összhang?

2012. júl. 4. 15:28
 28/54 anonim ***** válasza:
27%

Nyugodtan pontozzatok le, de a nők mért nem tudnak megelégedni egy boldog párkapcsolattal, ahol szeretik egymást,stb?

Esküvő nélkül már nem is jó nekik?

Papír nélkül is lehetnek ugyanolyan boldogok, és fordítva.

Ez nem biztosíték semmire!!!

Folyton csak ez a divat eljegyzés, hogy ha egy-két barátnőjét eljegyzik akkor már őt mért nem, meg mikor?

Mintha valami verseny lenne!

És akkor még csodálkoznak hogy a pasik a sok nyaggatástól egyre inkább kerülik a témát!! -_-'

2012. júl. 4. 15:33
 29/54 anonim ***** válasza:
64%

Ebben az esetben mi a teendő?

Az a teendő, hogy olyan lányt kell találni, akit nem érdekelnek az egészségügyi kockázatok, és úgy gondolja, mint te, hogy ráér 30 felett szülni. Ennyi.

Csak aztán ha beteg lesz a gyerek, akkor már késő lesz azon gondolkodni, hogy mégiscsak jobb lett volna előbb gyereken gondolkodni.

Vagy olyant, aki egyáltalán nem akar gyereket. Szép számmal akadnak ilyenek is.

2012. júl. 4. 15:37
 30/54 anonim ***** válasza:
32%

Igen? Minden ismerkedést kezdjek úgy, hogy "és házasodni, meg gyereket mikor akarsz"? Mert amikor már megszeretsz valakit és pl. 1-2év után kiderül, hogy teljesen másképp képzeljük az életünket, akkor az szar helyzet. Velem ilyen még nem történt, de enélkül is eltudom képzelni ezt a kis "problémát". Azért meg nem fogok egy gyereket se bevállalni, hogy jaj mi lesz később. Fiatal vagyok még, nem akarok se családon, se gyerekeken gondolkodni.

Szép számmal meg nem akadnak ilyenek. Mindenhol azt olvasom, mindenhonnan azt hallom, hogy legkésőbb 25-26éves korukig kisbabát akarnak.

Nem haragszom egy nőre se, ne értsetek félre. Csak úgy érzem, hogy így mindenképpen pórul járok majd. Vagy egyedül maradok, vagy kapcsolatok fognak ez miatt tönkre menni. Ami nyilván nekem is szar.

2012. júl. 4. 15:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!