Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak az eljegyzésre? Ő keres kifogást, vagy én nem vagyok megértő?
# 40!
Igen, de én huszonéves vagyok és ma már más szelek fújnak. Akkoriban még a házasság szent dolog volt, és ahogyan te is mondod, a problémákon túl lendültek. Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy ezzel szemben ma mi van...
Én nem akarok abba a csapdába esni, hogy házasság, majd válás. Nem akarom, hogy elváljanak tőlem és én se vagy biztos benne, hogy letudnám egy valaki mellett élni az életemet. Eleve kicsit az a független típus vagyok és ehhez még hozzájárul az eddigi "életem" is. Mindegy, nem rólam szól a kérdés, de, ha ismernétek a helyzetemet, akkor biztos vagyok benne, hogy megértenétek.
"Az előbbihez meg... Mivel én racionálisan gondolkodok, így akkor se vennék feleségül egy nőt se, ha halálosan szerelmes lennék belé és azt érezném, hogy ő a nagy ő. (olyan különben se létezik, hogy nagy ő, de ez most mellékes) Ugyanis tisztában vagyok vele, hogy nincs örökké tartó szerelem és egy kapcsolat se tart örökké. Annak meg semmi értelme, hogy összeházasodunk és X év után elválunk."
Akkor ennyi erővel ne is járj senkivel, mert úgy is vége lesz és felesleges volt az egész.
Azt meg, hogy te akkor sem, meg úgy sem, azt nem tudhatod addig, ameddig oda nem jutsz.
"Akkor ennyi erővel ne is járj senkivel, mert úgy is vége lesz és felesleges volt az egész.
Azt meg, hogy te akkor sem, meg úgy sem, azt nem tudhatod addig, ameddig oda nem jutsz."
Ha nem lennének érzéseim(nekem is szükségem van valakire, aki szeret, akit szeretek) és azok a bizonyos szükségletek, akkor meg is lennék én egyedül.
Nem tudhatom, de mivel ismerem magam és látom, hogy mi történik körülöttem, illetve a világban, így sajnos jó eséllyel igazam van.
Aki nem akar házasodni ne tegye, de aztán ne akadjon ki, ha egy szép nap nem lesz hol laknia, kisemmizik, mert legalább a válás után jár valami mindkét félnek.
Én is linkelnék, de sajna nem találom azt a kérdést, amikor 10-en valahány éves kapcsolatnak lett vége, és mivel nem voltak házasok, ezért bumm, nincstelen lett a nő, mert ugye megtehette a férfi, senkije nem volt neki hivatalosan.
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."
Öröm minden válaszom alatt ezt olvasni. Magyar mentalitás, nem csalódtam. Mindenki csak a saját szarját fújja... Azt elfogadni, hogy a másiknak más a véleménye?! Áááááá dehogy...
Hát nézd, ez a "magyar hozzáállás" duma az évezred vicce. A legjobb az, hogy mindig azok jönnek vele, akik minden problémát a nyuszira, társadalomra, nőkre, világra, évszázadra stb.-re fogják, és ha valaki felvilágosítja őket, hogy amúgy lehet velük van a baj, és úgy általában senki nem ért velük egyet, akkor jön egyből, hogy a magyar hozzáállás, szánalmas stb. Mintha ők amúgy valami külföldi elit csoport tagjai lennének. Na mindegy.
A férfiak meg, akiket mi boldogítunk úgy általában nincsenek itt az oldalon siránkozva, hogy nekik hazudni kell a nőknek különben nem jönnek velük össze, meg úgyis minden párkapcsolatnak vége lesz, meg amúgy is minden szar, csak ők nem, szóval végül is inkább irigyelned kéne őket, mert veled van valami nagyon elcseszve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!