Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha megkérdezi, az már lánykéré...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkérdezi, az már lánykérésnek számít?

Figyelt kérdés
Az én fejemben az van, hogy "A" lánykérés az, amikor a pasi valahol odatérdel a nő elé egy gyűrűvel, és úgy teszi fel a kérdést. Tudom, hogy ez hülyén hangzik, de ha nincs gyűrű (a letérdelés talán mellőzhető :D), és úgy hangzik el a kérdés, az is lánykérés? Ha semmi ilyen külsőség nincs, csak megkérdezi a pasi?
2012. jún. 29. 15:11
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Andizsuzsi, alapvetően én is így gondolom. Köszi :)

És mindenkinek köszönöm a válaszokat :)

2012. jún. 29. 15:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért el lehet dönteni, hogy az volt a vagy sem, ez egyértelmű. Megkérdezte vagy nem? Ha azt mondta Hozzám jössz feleségül? és te igent mondtál akkor megkért, azért el lehet ezt dönteni, nem mindegy hogy azt kérdezte egyszer majd hozzám jössz e és csak beszélgetés volt vagy tényleg megkérdezte.
2012. jún. 29. 15:46
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Mit kérdezett tőled?
2012. jún. 29. 16:10
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak akkor éld ennyire bele magad, amikor már ott csillog a gyűrű az ujjadon.

De szurkolok, hogy ez legyen a szándéka.

2012. jún. 29. 16:26
 15/22 A kérdező kommentje:
Pontosan az hangzott el, hogy "Feleségül jössz hozzám?"
2012. jún. 29. 16:26
 16/22 anonim ***** válasza:
58%

A lánykéréshez nem kell gyűrű,sem letérdelni nem kell. Nem középkori lovagok a mai férfiak!

A gyűrű csak Amerikából átvett szokás.

A lánykérészkor a férfi megkérdezi a lányt,hogy feleségül menne-e hozzá? Ha igen a válasz,akkor megbeszélik az eljegyzés időpontját,és hogy mikor akarnak esküdni. Ha hagyománytisztelők,akkor a lán kérés után a fiú a szülőktől is megkéri a lányukat.

Gyűrűket pedig az eljegyzéskor húznak az ujjukra. Ekkor lehet kísérőgyűrűt is venni a karikagyűrű mellé.

2012. jún. 29. 16:29
 17/22 anonim ***** válasza:
77%
Ha az hangzott el,hogy "Feleségül jössz hozzám",akkor megkérte a kezed.
2012. jún. 29. 16:30
 18/22 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm!

És jelzem, nem én pontozgatom le a válaszolókat.. Örülök minden véleménynek, azért kérdeztem, hogy válaszokat kapjak.

2012. jún. 29. 16:33
 19/22 Andizsuzsi ***** válasza:
94%
Kedves kérdező! Nyugodj már meg! Meg lettél kérve, és ha igent mondtál, hamarosan a gyűrű is az ujjadon lesz. Gratulálok!
2012. jún. 29. 16:39
 20/22 A kérdező kommentje:

Andizsuzsi: lehiggadtam már :) Gratulációt köszi. Közben tudtam végre beszélni anyukámmal is, neki részletesen elmeséltem a sztorit, szerinte is meg vagyok kérve.

Még egyszer köszi mindenkinek!

2012. jún. 29. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!