Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérdezi, az már lánykérésnek számít?
Andizsuzsi, alapvetően én is így gondolom. Köszi :)
És mindenkinek köszönöm a válaszokat :)
Szerintem csak akkor éld ennyire bele magad, amikor már ott csillog a gyűrű az ujjadon.
De szurkolok, hogy ez legyen a szándéka.
A lánykéréshez nem kell gyűrű,sem letérdelni nem kell. Nem középkori lovagok a mai férfiak!
A gyűrű csak Amerikából átvett szokás.
A lánykérészkor a férfi megkérdezi a lányt,hogy feleségül menne-e hozzá? Ha igen a válasz,akkor megbeszélik az eljegyzés időpontját,és hogy mikor akarnak esküdni. Ha hagyománytisztelők,akkor a lán kérés után a fiú a szülőktől is megkéri a lányukat.
Gyűrűket pedig az eljegyzéskor húznak az ujjukra. Ekkor lehet kísérőgyűrűt is venni a karikagyűrű mellé.
Mindenkinek köszönöm!
És jelzem, nem én pontozgatom le a válaszolókat.. Örülök minden véleménynek, azért kérdeztem, hogy válaszokat kapjak.
Andizsuzsi: lehiggadtam már :) Gratulációt köszi. Közben tudtam végre beszélni anyukámmal is, neki részletesen elmeséltem a sztorit, szerinte is meg vagyok kérve.
Még egyszer köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!