Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire örülnétek egy reptéri lánykérésnek? Inkább valami romantikusabb helyzetet vártok el?
Hát én nem tartom a legjobb ötletnek, már csak azért sem, mert tudom milyen volt sok idő után újra látni a párom. Egyszerűen az első fél órában szerintem lekaparhatatlan voltam, annyira örültem.
Ha hazaértek, én lehet, hogy akkor kérném meg a helyedben, amikor már magát a lánykérést tudja teljesen átélni. De az ötlet nekem tetszik :)
Lehet, hogy hirtelen túl sok érzelmi sokk érné, de végül is miért ne? :D Egyedi lenne!
Ha meg másnap, kicsit hagyod, hogy feldolgozza, hogy ismét vele vagy és aznap este egy romantikus vacsora keretében...
Az ötlet kedves.:-))) Nem te leszel az első. Néhány hónapja a "jópofa videók" műfajban láttam egy filmecskét. Egy amerikai tévétársaság forgatott a reptéren, valami fontos, vagy drámai esemény kapcsán. A riporter csak a felvétel végén vette észre, hogy rajta kívül volt még két szereplője az eseménynek.
Míg ő beszélt, a háttérben egy szerelmes férfi, térden állva kérte meg a barátnője kezét élő adásban. Ők egymással, a riporter a munkájával volt elfoglalva annyira, hogy egyikük sem vette észre a másikat.
Amúgy, én még soha nem hallottam olyat, hogy egy szerelmes lányt zavart volna, ha bárhol kérték meg a kezét...:-))
minél nagyobb port kavar, minél nagyobb a hivalkodás, annál bizonytalanabb a kimenetele
én azt vettem észre, hogy szinte akik titokban jegyzik el egymást, és szolidan, csendben, azoknak a legmélyebb a kapcsolatuk
Szerintem jó ötlet, nem tudom láttátok-e, de még régen volt a tv-ben, egy olyan hogy egy férfi táblát tartott a kezében ezzel a felirattal: "Xy hozzám jössz feleségül?" , ez a lánykérés meg lett örökítve egy videóklippben, volt a viván is csak most nem találom.:(
Szerintem nagyon aranyos ötlet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!