Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire örülnétek egy reptéri lánykérésnek? Inkább valami romantikusabb helyzetet vártok el?
Figyelt kérdés
1 éve vagyunk együtt, úgy hozta az élet, hogy pár hónapra otthon kellett hagynom az én kis szerelmemet. Most vagyunk félidőben, kitartóan vár, és szeretném megkérni a kezét... minél hamarabb. Ha már a reptéren látom először hosszú-hosszú idő után, gondoltam miért ne?! Csakhogy nem tudom mennyire jó ötlet, ott olyan nagy a nyüzsgés. Szerintetek?2012. febr. 17. 23:18
21/25 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kérd meg ott, főleg, ha szereti a pörgős dolgokat. Az étterem szerintem unalmas, csomóan ott jegyzik el egymást. Az én kezemet az Eiffel-torony tetején kérték meg, ott is volt nyüzsgés rendesen, de én csak a páromat láttam, senki mást :))) Úgyhogy szerintem bátran, ne legyen mindennapi! Szerintem nagyon jó ötlet a reptér! :)
22/25 anonim válasza:
én örülnék neki. én azt szeretném, ha sok ember előtt kérnék meg a kezem. nekem a párom rockzenész, és azt tudom h egy koncertje alatt fogja megkérni a kezem.
amúgy ha a lány nem ilyen, mint mondjuk én, és nem szereti a felhajtást, akkor semmiképpen se ott kérd meg! de te ismered, hogy örülni fog-e neki.
23/25 anonim válasza:
Az én párom pizsamában kért meg gyürü nélkül és ugyanúgy örültünk! Sztem ha Szeretitek egymást és nem a külsöségek érdekelnek lényegtelen hol történik:) legalábbis a mi esetünkben és életeseményeinkben ezek dominálnak.. sok sikert és boldogságot nektek!
24/25 anonim válasza:
Most, amikor szegény MALÉV oda lett? :( Vicc volt illetve csak félig, mert amit írtam sajnos igaz. Szerintem várj pár napot. Hagy csillapodjanak a nagy érzelmek.
25/25 anonim válasza:
Megtaláltam:
http://www.youtube.com/watch?v=GTzW_7e7gOs
Vannak benne részletek, szerintem nagyon aranyos.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!