Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire örülnétek egy reptéri lánykérésnek? Inkább valami romantikusabb helyzetet vártok el?
nekem tetszik az ötlet. legalább egyedi. de te ismered a barátnődet.
a táblás cucc nagyon jó ötlet :D
30N
A nadrágomba fosiznék, leperegne előttem, hogy végre a felesége lehetek adrenalinom egekbe szökne, síkítanék és elájulnék :D:D:D
De mondjuk én előre tudom, hogy ha stabilabban állunk, akkor meg fog kérni. 8 hónapja együtt élünk. Kicsit más szitu, de amúgy az ötlet nem rossz. Van még időd alakítani. :)
23N
Nézzétek meg ezt, nem rövid, de megéri! A repülőtéri forgatag ehhez képest lakatlan sziget...:-)
hát neked kell tudnod h neki melyik helyzetben lenne igazán meglepetés. én mondjuk a hétköznapi dolgok híve vagyok, nekem akkor kérje meg mikor mondjuk otthon iszunk egy sört, vagy filmet nézünk stb... nekem nem kell a nyál(gondolok itt a romantikára :D)
L
Fú, hát elég vegyesek a vélemények, mindet köszönöm.
9.-nek üzenném, hogy nem a hivalkodás a célom, "csak" megkérni a kezét. Nem a tömeg közepén, hangosbemondóval gondoltam, inkább kicsit félrehúzódni, ölelgetni, puszilgatni, aztán letérdelnék.
13: Nem tipikus romantikus lányról van szó. Jó, nem veti meg a romantikus pillanatokat, de ennek örülne a legkevésbé. Vagyis persze biztos örülne, de inkább főzne rám és az egész családra, minthogy kettesben elmenjünk étterembe.
Szereti a nem szokványos dolgokat, ha pörögnek az események, ezért is húz jobban a szívem a repteres megoldás felé, mondjuk addig tuti átgondolom 120szor.
Ha van valakinek jobb ötlete, szívesen olvasom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!